Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
16Feb2013

Welke mode-accessoires voor de Plechtige Communie?

Het voorjaar komt eraan en dat betekent ook dat binnenkort enkele jongedames onder ons plechtig de communie ontvangen, als afronding van het initiatieritueel. Deze feestelijke gebeurtenis is niet alleen een hoogtepunt voor de jongere dametjes, maar ook voor de mama’s, tantes, oma’s, zusjes en vriendinnetjes. We weten dat jullie al maanden op zoek zijn naar de perfecte jurk en bijpassende accessoires en daarom helpen we jullie een handje door hieronder een aantal tipste geven op accessoire gebied.

Accessoires voor de volwassen dames

mooie_japonarmbandje_goudJullie zijn natuurlijk wat trots op jullie dochter, kleindochter of nichtje en jullie willen in de feestvreugde delen door te stralen in een mooie japon en bijpassende accessoires. Een prachtige ingetogen, maar ook vrolijke kleur voor deze blijde gebeurtenis is - met stip - de kleur lila. Ga voor een lieflijke look door een chiffon jurk met plooien te combineren met een handtasje in nude, gecombineerd met pumps of sandaaltjes eveneens in de kleur nude. gouden_kettinkjeBen je voor een wat meer uitgesproken kleur? Combineer de jurk dan met een oud-roze tasje en bijpassende schoentjes. Ook fellere kleurtjes zijn super in combinatie met het lila. pareloorbelLet er wel op dat je met hele felle kleuren niet de jurk en accessoires van de dametjes die de plechtige communie ontvangen overschreeuwt, het is immers hun dag. Kies een paar ingetogen stijlvolle sieraden met een beetje bling, het gaat hier immers om een feestelijke gebeurtenis. Een mooie subtiele armband met ingelegde kristallen en een paar oorstekers in dezelfde stijl geven het geheel cachet. powersuitWit is ook altijd prachtig voor op deze bijzondere gelegenheid. Combineer een powersuit (=blazerjasje en pantalon) in (crème) wit met een mintkleurige chiffon blouse maar ook een witte stijlvolle blouse is prachtig in combinatie met het pak. Ga voor een grove gouden schakelarmband en voeg evt. een grove gouden ketting toe. Houd de make up rustig en bind je haar vast in een lage staart voor een serene uitstraling. Ook bij een wit pak staan nude kleurige schoenen prachtig, stijl het af met een nude kleur handtas of een handtasin mintgroen.  

Accessoires voor de jonge dames

plechtige_communicantOp deze gezellige en bijzondere dag wil je er natuurlijk wel supermooi uitzien. Daarom is het belangrijk dat je de mooiste sieraden en handtasjes uitzoekt, die precies past bij je mooie feestjurk. Als je een prachtige witte feestjurk draagt, dan is een tasje in een contrasterende kleur wel erg mooi. Een superleuke combi met wit is bijvoorbeeld geel. Je handtas hoeft helemaal niet groot te zijn, zolang je je meest bijzondere spulletjes er maar in kan opbergen ;-) Of wat denk je van roze? Roze is vast je lievelingskleur en een roze handtasje staat ook supermooi bij een witte jurk. gele-armbandAls je voor een geel tasje kiest, dan is een armbandje of ketting in dezelfde kleur natuurlijk supermooi. En je raadt het al, ben je dol op roze? lange_pareloorringenDan kies je natuurlijk ook voor roze oorbellen! Wat je ook draagt, je ziet er sowieso prachtig uit op deze dag. Wij wensen je in elk geval veel plezier toe!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.