Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
04Mar2013

Wij houden van hout

Hout is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt voor verschillende doeleinden. Meestal kennen we hout voor het gebruik in de bouw of bij het maken van meubels. Maar hout is ook een pracht wanneer verwerkt in sieraden. Denk maar eens aan houten kralenkettingen of armbanden en oorbellen. Soms is het lastig te bedenken hoe je houten sieraden nu het beste kunt combineren. Houten kralenkettingenhebben namelijk ook de naam dat ze snel kinderlijk overkomen. Volg deze tips op, en je ziet er zeer gedistingeerd en ladylike uit.

Kralenketting anno 2013

moody-woodjurkje-olieglansEen houten kralenketting combineer je deze zomer met een blouse, top of jurk met metallic of olieglans. Dat geeft de ketting ineens een volwassen bijna futuristische look. Is de ketting zelf redelijk bontgekleurd, zorg er dan voor dat de metallic coating van de stof zelf niet al te kleurrijk is. Koel zilver of een kledingstuk met evt. alleen maar een subtiel goud metallic detail is vaak al voldoende om het gewenste stylish resultaat te bereiken.

Oriënt effect

houten-kralenchina-styleDat de Oriëntaalse trend helemaal doorbreekt lente/zomer 2013 wisten we al, maar dat dit supergoed samengaat met houten sieraden is een leuke bijkomstigheid. Draag bijvoorbeeld een ketting of armband met subtiele lotusbloemenprint of waaierpatroon bij een satijnen glanzende top en combineer dit met een zwarte kokerrok of maxirok met hoge split. Steek je haar op en stift je lippen Chineesrood. Combineer met een pittig klein handtasje en houten kleppertjes. Oriental chic!

Groovy wood

jurkje-black-whitegroovy-wood
Houten grove armbanden staan echt supercool bij de 60’s lente/zomertrend met de a-lijn minijurkjes en Twiggy eyes. Ga voor een paar chunky armbanden in zwart wit (de zomerkleurcombinatie voor 2013) en draag daarbij een zwart wit gestreepte top of een jurkje met grafische print in zwart wit. lippen-nudeAlleen nog de lippen nude stiften en de ogen flink aanzetten met mascara en eyeliner.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.