Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
30Mei2014

Welke tas bij welke roklengte? Deel 2 - de knielange rok

Het is weer rokjesweer, dus tijd om die benen te laten zien! Of je nu korte rokken of lange rokken fan bent, het is vaak moeilijk in te schatten welke tas je bij een bepaald type rok kunt dragen. Vorige week gaven we je al tips hoe een korte rok te combineren. Deze week is de knielange rok aan de beurt. Lees onderstaande tips voor enkele ideale tas-rok combinaties voor op het werk, tijdens een lunch of voor een avondje uit. Deze week alles over combinaties met de knielange rok.

De lunchtime look en de handtas

lunchtime-look

Een knielange rok valt van net iets boven de knie tot net onder te knie. Korter, dan is het een minirok, langer dan is het een midirok. De knielange rok is ideaal voor een lunchdate, vooral als het een zwierige cirkelrok of plissérok is. Hij zit comfortabel, oogt een tikje chic en heeft flair, zonder je druk te hoeven maken bij het zitten (dat de rok niet omhoog kruipt). Combineer een knielange plissérok (voor diegenen die niet goed wegkomen met plissérokken, kies voor een zwierige knielange skaterjurk of rok) in crèmekleur met een vrouwelijke zalmkleurige zijden blouse. Bij deze 70’s look passen cognac- en aardetinten perfect, ga voor accessoires in deze tinten. Een vrouwelijke plissérok vraagt om een grote clutchvan leer met een polsband. Dit maakt de outfit nog een tikje chiquer maar is evengoed prima geschikt voor een dagelijkse look. Naast een clutch is een cognackleurige handtas met schouderriem ook een perfecte combinatie met een soortgelijke knielange rok.

De rok in combinatie met de handtas voor een zakenlook

de-zakenlook

De zakenlook vraagt om een knielange rok! Hou het simpel en ga voor een zwarte kokerrok tot net op de knie en combineer met een witte voille blouse met korte mouwen (voor de zomer), draag daaronder een tanktop in wit. Deze crisp look kan je vervolgens aankleden met enkele (zakelijk ogende) accessoires zoals een verfijnd zilverkleurig horloge, een enkele simpele maar mooie armband in neutrale kleur en (voor de frissere ochtenden) een sjaal met een bite. Pak met de tas wat meer uit. Ga voor een lekker groot model handtaswaarin je al je werkgerelateerde zaken kwijtkunt (en je persoonlijke spullen) en schroom niet om voor een printje of apart model te kiezen. Je kokerrok en rest van je outfit is basic dus je tas mag er best een beetje uitspringen. Draag je een kokerrok met print? Ga dan wel voor een basic tas, verschillende prints bij elkaar ogen iets te druk, vooral als het om grotere items zoals kleding en tassen gaat.

De glamlook met een knielange rok

de-glamlook

De bombshell look creeer je door een knielange kokerrok te combineren met een sexy bustiertop. Ga voor dieprood en zwart voor die extra vintage schwung en combineer met accessoires met diepe glans in retro stijl. Ga voor kristallen en (gekleurde) parels en kleur je lippen dieprood voor een latin vibe. Kies een tasje eveneens met een vintage uitstraling, maar toch met een modern design. Een clutch met pythonstructuur en met moderne klep voorop combineert perfect bij een kokerrok in 60’s stijl. Of ga voor een klein schoudertasje in zwart eventueel in lakleer voor wat extra bling. Vermijd bij een kokerrok (op een avondje uit) een te grote tas. Hierbij valt de rok in het niets en laat de tas er alleen maar lomper uitzien. Volgende week nog meer tips in deel 3: de lange rok

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.