Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
21Jan2013

Met de juiste accessoires van feestkleding naar werkkleding

De feestdagen zijn helaas allemaal voorbij, maar wat moeten we in godsnaam doen met al die prachtige feestkleding. Je hebt die eigenlijk maar 1 keer hebt aangehad op het oud en nieuw feestjeof tijdens het kerstdiner? Geen nood, met onderstaande stylingtips heb je nog lang plezier van je feestkleding.

Kleding met zilveren en gouden pailletten

feestkleedAls er 1 kledingstuk is wat eigenlijk nooit meer gedragen kan worden buiten een feestje of avondje uit, is het wel een jurkje of top met pailletten in metallic brons, goud of zilver. We horen je denken: hoe kan ik dit met goed fatsoen aan naar mijn werk? Geloof ons – tenzij je bij een kantoor met zwart als dresscode werkt – met de juiste basic stukken, kan je ook dit jurkje transformeren in een kledingstuk dat je dagelijks kan dragen. Het enige wat je hoeft te doen, is de bling bling accessoires te vervangen voor een paar grove armbanden of kettingen of een basic sjaaltje in natuurtinten. De clutch vervang je voor een zakelijke tas in zwart of bruin. Draag onder de mini jurk een zwarte legging en zie: je glamourdress is veranderd in een hippe tuniek. Is het je nog teveel bling bling? Draag dan over de jurk een blazerjasje, ga voor een stoer army jasje voor een complete transformatie. De shiny high heels vervang je voor stoere pumps met blokhakken of bikerlaarsjes. broekarmbandsjaal_codellohandtasschoenarmy_jasje

Lange feestjurken

maxi_dressJa dames, ook een sexy maxi dress verander je in no time in een kekke dagelijkse werk-outfit. De jurk moet wel een smalle fit hebben en niet van taftzijde zijn, maar verder geen beperkingen. Draag over de jurk een grove kabeltrui met een stoere riem. Laat de riem matchen met een vintage uitziend shoudertasje. Stijl af met grove houten armbanden en lekkere grove rijglaarsjes of stoere pumps.   lange-rokblouseschoudertasriem_cognacbrede-armbandrijglaarsjes

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.