Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
20Dec2012

Ga voor goud tijdens de feestdagen

Jarenlang werden gouden modeaccessoires als oubollig bestempeld, maar deze winter ligt dat wel even anders: goud is populairder dan ooit. En laten we nu net op de feestdagen afstevenen, de ideale gelegenheid om met goud te experimenteren. Babazou somt enkele blinkende mogelijkheden voor je op.Juwelen De perfecte, en misschien ook wel de meest vanzelfsprekende, manier om een gouden toets aan je feestoutfit te geven, is het dragen van juwelen. Een ketting, een paar oorbellen, armbanden en ringen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook aan mogelijke combinaties geen gebrek. Een volledig gouden juweel staat elegant, maar ook met een exemplaar met parels en kralen kan je feestelijk uit de hoek komen. Handtassen Laat grote handtassen liever achterwege wanneer je voor de kleur goud kiest, tenzij je het houdt op details zoals de gesp of studs. Bij een feestelijke uitdossing staat een klein exemplaar bovendien gracieuzer. We haalden het in het artikel over handtassentrends overigens al aan: enveloppetasjes zijn dit najaar helemaal in. Verschijn je met andere woorden met een gouden clutch op dat familie- of eindejaarsfeest, dan heb je een match made in heaven in je hand. Uurwerken De tijd dat een horloge enkel diende om de het uur te lezen, ligt ver achter ons. Vandaag is het een heus modeaccessoire geworden, al wordt de impact ervan nog steeds onderschat. Een uurwerk kan je feestoutfit maken of kraken. Ook hier kan je alle kanten mee uit: van een klassiek, fijn model over een modern ontwerp tot een combinatie van zilver met gouden accenten. Accessoires Naast sieraden zijn er nog tal van andere mogelijkheden om je outfit op te smukken. Een fijn katoenen of zijden sjaaltje met een gouden print, bijvoorbeeld. Niet alleen fleurt het die little black dress of dat zwarte feesttopje op, het houdt je ook nog eens warm wanneer je op kerstnacht rond het vuur staat of wanneer je op Nieuwjaarsavond naar het vuurwerk gaat kijken.       Een riem met gouden details biedt eveneens alleen maar voordelen: net als een sjaal, breekt een ceintuur een donker geheel. En draag je hem in je middel, dan accentueert het ook nog eens je taille. Kledij Heb je de goudkoorts helemaal te pakken? Hou het dan niet op gouden accessoires, maar kies ook voor een goud kledingitem. Een blouse of top met een gouden print, of een goudkleurige rok of jurk. Zorg wel dat het geheel niet overdreven wordt. Goud mag dan wel erg modieus zijn, je wil er niet als een kitscherige kerstbal bij lopen. Toegegeven: het is niet heel gemakkelijk om goud aan je outfit toe te voegen. Aan de ene kant kan het al snel too much worden, aan de andere kant mag je gerust opvallen tijdens de feestdagen. Het gaat er dus om een evenwicht tussen de twee te vinden. Bovendien gaat de kleur goud een leven lang mee. Het verdwijnt af en toe uit het modebeeld, maar periodes als deze bewijzen dat het elke keer weer de kop opsteekt.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.