Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Apr2013

Elke vrouw is uniek

elke-vrouw-is-uniekEindelijk lijkt het voorjaar aan te breken! Ondanks dat het nog niet warm genoeg is om in zomerjurkjes en bikini’s op de boulevards te flaneren, kunnen we ons wel verheugen op de warme dagen die nog gaan komen door alvast onze lente- en zomeroutfits en accessoires aan te schaffen. Reeds eerder schreven we over de prachtige felle kleuren, grafische- en oriëntaalse printsen 60’s invloeden die we hebben gespot op de lente-zomer catwalks, hieronder doen we nog wat aanvullingen op deze trends. Want eerlijk gezegd, we kunnen geen genoeg krijgen van die vrolijke kleuren, zonnige prints en hippie chique outfits.

zelfverzekerd

roze_tasjeuniqkledingHet leuke aan die mix van fashionstijlen en kleuren van zomerseizoen 2013 is, dat elke vrouw haar persoonlijkheid erin kan laten terugkomen. Je hoeft geen maatje 36 te hebben of eruit te zien als een topmodel om je mooi en sterk te voelen. Daarom betrekken we voor onze fotoshoots graag de klant erbij. Om iedereen te laten zien dat ‘gewone’ vrouwen prachtig zijn, wat voor figuur of fysiek zij ook hebben.  Zoals we al eerder schreven, elke vrouw is uniek en daarom is het ook zo belangrijk prachtige_pumpsom kleding en accessoires te vinden waarbij jij je zelfverzekerd voelt en die bij je passen!  Modewebwinkel uniq kleding – de naam zegt het al - en Babazou weten als geen ander dat een vrouw zich vrouwelijk, sterk en mooi vindt als de kleding en accessoires haar persoonlijkheid weerspiegelen. Wijk daarom nooit teveel af van wat je gevoel zegt. Ga niet ineens korte broekjes dragen omdat het mode is, draag korte broekjes wanneer het de mooie delen van je lichaam benadrukt. Heb je een paar killer legs? Ga dan eens voor een korte broek ipv een rokje. Is het gewoonweg nog te fris voor blote benen in shorts? Draag dan eens een korte broek met daaronder een paar lekkere felle kousen of gewoon een zwarte panty. Kom eens uit je comfortzone door neon accessoires te dragen. Vergeet het idee dat je geen opvallende fluo’s meer mag dragen na je 25e. Fluo’s zijn echt niet alleen voor tieners. Denk maar eens aan al die prachtige pumps in nude met contrasterende biesjes in neonroze of neongeel. Niet echt iets voor een tiener, toch? Ook kleine handtasjes en kettingen in fluo’s zijn echte eyecatchers en leuken je outfit op zonder over de fluo top te gaan. Hou de kleuren van je kleding vrij rustig, aardetinten, nude- en poedertinten of zwart. De perfecte combikleuren met fluo’s.

Powergirl

uniqkleding.nlpowergirlFluo’s in combinatie met legergroen en armyprints zien we dit voorjaar ook in accessoires en kleding terugkomen. Leuk zijn de nieuwe sjaals van Babazou met legerprint en contrasterende fluo rand. Mooi op een little black dress of bij jeans en een basic shirt. Flou’s en legergroen staan ook stoer bij jeans. Ben je op zoek naar een paar perfecte jeans? Uniqkleding heeft een ruim assortiment dames jeans van skinny jeans in indigo en pastels tot boyfriend jeans of bootcut. Combineer op een boyfriend jeans een simpel zwart topje en ga bazooka op de accessoires. Fluo oranje accessoires zoals een stippensjaal, leren polsbandjes en een paar lange kettingen zijn supercool en kan je naar eigen inzicht met elkaar combineren. Ga voor een opvallend handtasje in klassieke stijl maar met grappige print, de kleuren passend bij je outfit. Qua schoenen kan je met jeans alle kanten op. Rol je pijpen op en combineer met een paar pumps in een flashy kleur. Of ga voor comfi stoer met studded laarsjes of, helemaal hip, met loafers. studded-laarsjesflashy-pumps 

Ladylike

wit_jasje_1Ook met vrolijk gekleurde kleding en accessoires  kun je met een gerust hart naar het kantoor. Kijk eens in de webshop van dameskleding om een ladylike outfit te scoren. Ga voor een casual chique jasje in wit of zwart met een basic top en een jeans. Combineer deze outfit met een zomerse sjaal in grafische print of met 60’s chique polkadots. Stem je handtas en sieraden af op de kleuren in je sjaal. Superzomers is de trendkleur eigeel in combinatie met koraalrood en oranje. Je make-up hou je rustig, een bronzing blusher, lichte oogpotlood en een camelkleurige lipgloss geven je een zomerse gloed. Bij model Griet zie je deze prachtige natural make-up, met dank aan novapur beautysalon. handtas_leukKorte chanel-alike jasjes van tweed stof gecombineerd met laktasjes in pasteltinten of wit doen het ook altijd erg goed bij zakelijke gelegenheden. Ga voor neutrale tinten zoals creme en wit en breek dit geheel door een basic top te dragen in een felle kleur zoals rood of geel. Bij deze look passen chunkie sieraden, zoals grove armbanden en opvallende kettingen, erg goed. jeans_hemdEen stoere zakelijke look creëer je door een lichte pantalon te combineren met een jeansblouse. Draag de blouse als een blazer door hem op een effen topje te dragen. Combineer met een polkadot sjaaltje in contrasterende kleuren voor een speels accent.  Stijl af met een (zakelijke) schooltas in een kleur die subtiel terugkomt in de sjaal. Kies voor pump of sleehakken in jeansstof of ga voor loafers of brogues in een knallende kleur.loafers   sleehakkensjaal zalmkleur

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.