Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
26Dec2008

De sjaal, het juweeltje van de winter…

Door: IngridReacties: 0

Als je door de winterse straten stapt, kun je er niet omheen: de sjaal die meer bedekt dan je hals alleen. Je hebt ze in alle maten en kleuren, de lekker warme sjaals die niet langer enkel dienst doen om je warm te houden als je ziek bent.

 

Dit koude weer vraagt om de wollen warme versies die we in elke klerenwinkel kunnen kopen. Als we echt origineel willen zijn breien we hem gewoon zelf of voor de mensen met wat minder tijd onder ons, laten we hem breien door een familielid die goed met de breinaalden overweg kan. 1 ding is zeker wol heeft een ruime voorschot deze winter op de fleecesjaals van de vorige jaren. De wollen sjaals vinden we terug in allerlei kleuren al dan niet met nog een aangebreide muts in verwerkt. Want ook de mutsen doen het goed deze winter, ook hier met een ruime voorsprong voor de wol.

 

We mogen in onze handen klappen voor deze modetrend, want deze winter laat de snijdende kou zeker niet op zich wachten. Naast het functionele zorgt de sjaal ook voor een extra toets aan onze outfit. Niet langer alleen de jas zal voor de aandacht zorgen, als je over straat loopt. De sjaal helpt gretig mee in het aannemen van een bepaalde look. Zo kan je bij een zwarte of grijze jas, wat standaard is, een tintje aanbrengen met behulp van een sjaal. Zo hoef je niet telkens een nieuwe jas te kopen om er eens anders uit te zien als je buiten loopt.

 

Gewoon al een andere sjaal, zorgt voor een verandering.

Ook kan je de sjaal op tal van mogelijkheden rond je nek draaien: 3 keer lekker ingeduffeld, één keer wat losser, één keer en met de twee uiteinden een dasje vormen,…  en zo zijn er allicht nog manieren voor het knopen van je sjaal. Zoals je dus wel merkt iedereen kan maar beter mee doen met de sjaaltrend, er zijn immers enkel voordelen aan. Warm en knus, maar ook modieus en elke keer weer helemaal anders.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.