Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
11Feb2014

Bloemenmeisje - flower catwalktrends 2014

Vorig jaar rond deze tijd schreven we al over kleding met bloemenpatronen. Maar ook aankomende lente is de bloem hotter dan ooit. Met bloemen haal je de lente in huis en zo ook met kleding met bloemenprints en accessoires in de vorm van bloemen. Op de catwalk lente 2014 zien we bij verschillende modehuizen de bloemenprints en folkloristische elementen terugkeren. Denk aan de vrolijke etnische klederdracht uit Mexico met de felgekleurde bloemen, maar ook aan grafische minimalistische bloemenprints. Hieronder een overzicht met welke bloemenstijlen weer helemaal in zijn.

Orientaalse bloemenprint

Orientaalse-bloemenprint

Bij Hermes grijpen ze terug naar de tijdloze elegantie van de Oriëntaalse bloemenprint. Door gebruik te maken van grafische elementen zoals gestileerde bladeren met daarin verwerkt een tropische bloem maakt deze bloemige look een powerstatement. Ga voor een jumpsuit met bloemenprint met een cognackleurige riem in de taille. Voeg groene elementen toe in de vorm van een ketting, oorbellenen handtas. Kijk naar de hoofdtint in de print en pas daarop je accessoires aan. In het geval van een oranje hoofdtint zijn sieraden met oranje kralen of details zeer gepast.

Retro bloemen elegantie

Retro-bloemen-elegantie

Dior zegt het met bloemen door gebruik van luxueuze glanzende stoffen zoals brokaat en satijn met een ingeweven bloemenpatroon. Dit geeft – tezamen met de vrouwelijke belijning – de kleding een vrouwelijke retro look. Denk aan de perfecte 50’s housewife look gecombineerd met geisha-achtige elementen. Ga zelf voor een gelijkwaardige look door een cirkelrok tot op de enkel te combineren met een strakke strapless top. Benadruk de blote schouders door een glam collierte dragen met kristal en bloemelementen. Of ga voor een zachte retro look door accessoires in poederkleuren toe te voegen aan kleding met bloemenprint. Een lichtblauwe handtas oogt clean en vintage, combineer met peeptoes in eenzelfde kleur en stijl af met zilverkleurige vrouwelijke sieraden.

Etnic bloemenpracht

Etnic-bloemenpracht

Dolce en Gabbana weten wat drama is en dat is terug te zien in hun voorjaarscollectie met opvallende prints teruggrijpend naar het oude Rome. De etnische bombastische details zoals munten en bloemenkransen geven de lente modelijn een gevoel mee van souvenirs en vergeten plaatsen. Ga voor grote gouden sieraden met munten en kristallen om het gevoel van drama bij te zetten. Combineer een a-lijn minijurk met driekwartsmouw met opvallende grafische print en bloemenrand langs de zoom met een paar gouden creolen of oorstekers met kristallen en halfedelstenen. Stijl af met metallic plateaupumps en een grote handtas in cognackleur met rietstructuur of opengewerkt leer.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.