Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
01Jun2018
Wishlisted: Mi Moneda sieraden

Wishlisted: Mi Moneda sieraden

Mi Moneda is een prachtig sieradenmerk van onze Noorderburen. 'Mi Moneda' betekent letterlijk ‘mijn muntje’. De munt is hun symbool en de collectie is keer op keer gebaseerd op hetzelfde principe: met de handgemaakte sieraden, telkens afgewerkt met munten in rosé, zilver of goud.

Het begon allemaal met halskettingen & pendants (de munthouders), daarna armbanden en ringen.
Thank God, nu hebben ze ook oorbellen in het gamma: alles met hetzelfde wisselsysteem. Mixen & matchen met Mi Moneda maakt het mogelijk jouw eigen unieke sieraad te creëren. Daarom zijn wij van Babazou ook zo’n fans ;-).

 

 

#I Kwaliteit

Het Mi Moneda team selecteert materialen van de beste kwaliteit, van over de hele wereld. Van prachtige Swarovski kristallen, fijne kwarts, tot natuurlijke schelpen en parels.

Wisten jullie dit al? Mi Moneda biedt meer dan 350.000 sieradencombinaties aan! Een perfectematch vinden wordt voor elk type dus mogelijk.

#II Mix & Match

Hou jij van een klassieke look en opteer je voor één kleur? Babazou daagt jullie uit om eens verschillende edelmetalen te combineren. Probeer de bicolortrend zelf eens uit. Bijvoorbeeld, een rosé pendant met zilveren hanger? Try it yourself!

 


 

#III Design your own

Bij elke munt van Mi Moneda heb je twee kanten: één aan de voorkant en één aan de achterkant.
Niet veel inspiratie? Een sieraad van Mi Moneda kan je kiezen met een door Mi Moneda ontworpen design, met o.a. graveringcarpe diem’, ‘la vie en rose’, en nog veel andere leuke quotes.

Veel inspiratie of wil je simpelweg zin om je sieraden personaliseren? Laat jouw initialen, favoriete symbool of tekst erin graveren. Plus, jij kiest zélf het lettertype & de kleur.

 

 

#IV Een juweel met een boodschap

De nieuwe Legacy collectie van Mi Moneda ziet er niet enkel prachtig uit, er hangt een kostbaar verhaal aan vast. De hangers en ringen in druppelvorm dragen een speciale boodschap met zich mee.

Bij elke hanger en ring, krijg je er een geboortesteen cadeau bij: een Swarovskikristal die een geboortemaand vertegenwoordigt. Bijvoorbeeld de geboortemaand van je kids, je geliefde of een vriend(in)?
Je kan er zelfs drie geboortestenen in dragen! Zo kan jij direct je verhaal vertellen, wanneer iemand je aanspreekt over je nieuwe juweel ;-).

 

 

 

 

En jij? Welke Mi Moneda combinatie staat op jouw wishlist? 

Deel jouw favoriet met ons in een opmerking hieronder, of via sociale media.  

 

Liefs, 

Babazou

 

#goodmoodaccessoires

 



Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.