Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
16Dec2016
Welke outfit trekken de Babazou-medewerkers aan voor de feesten?

Welke outfit trekken de Babazou-medewerkers aan voor de feesten?

Wij van Babazou vieren de kerstdagen met onze familie. In de leukste maar drukste periode van het jaar is het fijn om aan de kersttafel even uit te blazen en onze voetjes onder tafel te schuiven. Toch willen we er op ons - euh - paasbest uitzien, zonder overdressed te zijn. Benieuwd naar onze look?

Stijlvol zwart

Kim (helaas niet op de foto) en Carolien kiezen resoluut voor klassiek zwart. Kim draagt bij haar jurk een oranje pulletje en stemt er haar juwelen op af. “Ik hou ervan om kleur te combineren. Oranje oorringen van het merk Inge, een ringencombinatie met een oranje en zwart steentje van Melano en een armbandenset van Souvenirs de pomme maken mijn outfit helemaal af,” vertelt Kim. Het voordeel van een eenvoudig zwart kleedje is dat je door te switchen van accessoires telkens een nieuwe look aan je kleed kan geven. Carolien werkt haar zwarte outfit eveneens af met classy oorbellen van Inge en een bijpassende ringen van Melano O.

Something blue

Zwart? “Niet voor mij,” zegt Ingrid. “Als herfsttype valt er geen zwart te bespeuren in mijn dressing. In heel wat modebladen wordt the little black dress als een vanzelfsprekend kleurstuk voor elke vrouw gepromoot. Nochtans past zwart echt niet bij ieder kleurtype. Ik ga voor donkerblauw en combineer met bordeaux accessoires en een accent van goud en blauw.”

Ook Isabelle gaat voor een blauwe jurk, ééntje met pailletten en kant. “Om mijn outfit in evenwicht te houden, draag ik eenvoudige oorringen van Souvenirs de Pomme en een armband in dezelfde tinten. Mijn jurk is al bling bling genoeg! :-)”

Lady in red

Naast alle kleedjes mag de jumpsuit niet ontbreken! Davina gaat voor een rood exemplaar en kiest voor zwarte oorringen. “Ik zweer ook bij mijn zilveren en gouden armbanden. Die passen bij elke outfit en voor elke gelegenheid!”

Wat trekken de mannen aan?

Geert stemt zijn kostuum af op de outfit van Ingrid en kiest voor een blauw kostuum met een champagnekleurig hemd. Rogier laat het kostuum in de kast hangen, maar draagt wél een blauw met grijs strikje en kiest zo voor casual chic.

En passen daar accessoires voor mannen bij? Uiteraard! Geert draagt een mooi uurwerk uit de nieuwe collectie van Qudo Homme. “Mijn vertrouwde armband uit Tarifa die ik cadeau kreeg van mijn vrouw combineer ik dit jaar met een fijne armband van Souvenirs de Pomme. En ik werk mijn outfit af met een stoere sjaal van Codello.” Rogier kiest voor ook voor een horloge van Qudo Homme en armbanden van Souvenirs de Pomme, Nakamol en Rebel & Rose. 

En jij?

Al een kleedje gekozen, maar nog geen passende juwelen? Of ben je nog op zoek naar een handtas of sjaal? Spring even binnen in één van onze winkels en neem gerust je outfit mee. Dan kiezen we samen de accessoires die jouw look áf maken! 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.