Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
09Jun2013

Welke juwelen en accessoires draagt de aanstaande zomerbruid?

Eerder hadden we het al over winterbruidjes. Maar nu het zomer is, staan er weer heel wat zomerhuwelijken op de agenda. Ben jij ook van plan te trouwen in juli of augustus? Lees onderstaande accessoire tips dan goed, zodat je zomerbruiloft echt niet meer in het water kan vallen, op een regenbui na dan ;-)

Golden summer bride

gouden-zomer-bruid Als je een traditionele huwelijksvoltrekking hebt, dan is het mooi om je accessoires daarop aan te passen en bijvoorbeeld te kiezen voor gouden accessoires. Goud staat prachtig bij crème en wit en hoe leuk is het niet om bijvoorbeeld een gouden tasje, gouden schoenen, een gouden ketting en armbandjes met elkaar te combineren. Je kan ook veel extra’s bereiken door te werken met wit satijnen bloemen die je middels gouden glitters en een haarschuifje omdoopt tot  een prachtig haarjuweel. Brede gouden satijnen linten om je middel maken de ‘golden look’ af. Zorg voor maar enkele bling bling details, teveel bling bling en goud kunnen je sprookjesjurk doen omtoveren in een over the top zigeunerjurk. Voor de latere avonduurtjes, drapeer je een luxueus uitziende sjaalvan glanzende gouden zijde als stola om de schouders.

Kristallen huwelijk

kristallen-huwelijk Kant en kristal gaan uitzonderlijk goed samen, bewijst nog maar weer eens het prachtige kanten lijfje met kristallen knoopjes van de trouwjurk op deze foto. Indien je een dergelijke jaloersmakende jurk trouwt dan wel in een kanten jurk of een eenvoudige strapless ivoorkleurige trouwjurk, ook dan staan sieraden met kleine kristallen prachtig en geven de jurk een echte stijlboost. Ook met kristallen moet je uitkijken:  less = more. Ga voor enkele kristallen details. Heb je al een trouwjurk waarin kristallen verwerkt zijn? Combineer deze dan met eenvoudige oorknopjes met kristallen en een ragfijn armbandje met kristallen. Aan te raden is om een tasje te kiezen in een lichte poedertint: oudroze, beige, lichtgrijs of nude.

California bride

California-bride Ga je voor een zomers huwelijk aan het strand in een tropisch oord? We geven je geen ongelijk! Maar ook als je in wat mindere temperaturen elkaar het jawoord gaat geven in Californian style, d.w.z met een hippie jurk, veel bloemen en een hang loose feest, dan zijn deze accessoire tips essentieel ;-) Voor een huwelijk aan het strand of in de open lucht is een kortere model jurk handig, je wilt immers niet dat de onderkant van de jurk onder het zand of modder komt te zitten, bovendien beweegt en danst een korte jurk 10 keer beter. Ga voor een vintage stijl jurk met broderie kant of gehaakte boorden. Combineer met sieraden gemaakt van schelp of natuursteen of in de vorm van bloemen. Zilveren sieraden met vrolijke gekleurde stenen doen het ook altijd goed. Wees niet bang voor teveel kleur, met een hippie jurk kom je met veel weg.  Een tas past eigenlijk niet echt bij een hippie bruiloft, maar omdat je misschien toch je spulletjes wilt opbergen ga je voor een leuke clutch met bloemetjes, hou dan de rest van je sieraden rustig. Of kies een klein tasje in een lichte pastelkleur. Qua schoenen zijn sandaaltjes eigenlijk het handigste, je hebt sandaaltjes in de meest prachtige uitvoeringen met kristallen en natuurstenen. Trouw je op het strand? Ga dan blootvoets met een mooi enkelbandje (of kralenketting omgetoverd tot enkelbandje ;-) Tip: kijk voor nog meer inspiratie op onze Pinterest pagina

Reacties

Gouden thema
Geplaatst op 2018-08-16 02:39:36
Een kristallen huwelijk staat op de planning. Wij hebben een wedding planner genomen, aangezien ik niet echt iemand heb. Huwelijks thema is full goud. Ik heb een soortgelijk jurkje als op de foto met met kristallen knoopjes. Ik hou van steentjes, maar de schoen op de foto is niet echt iets voor mij. Sieraden gekocht bij Baunat Diamonds. De tasjes ook niet, maar voor de rest is alles wow!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.