Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
20Sep2013

Wat zijn de najaarskleuren voor 2013?

De mooie zonnige zomer heeft langzaam aan weer plaatsgemaakt voor de herfst. Maar dat is lang geen straf met de prachtige najaarskleuren die we mogen dragen volgens Pantone, de autoriteit op het gebied van (mode)kleuren. In samenwerking met verschillende mode-ontwerpers en stylisten is er dit najaar een pallet aan kleuren uitgekomen dat allesbehalve een grauw najaar voorspelt. najaarskleurenSommige kleuren zagen we ook al afgelopen voorjaar langzaam opkomen, zoals smaragdgroen (emerald), dieppaars (Acai), fuchsia (Vivacious) en Oranje (Koi). Dit najaar zijn ze aangevuld met natuurtinten zoals mosgroen en grijsgroen (Deep lichen green), diepgrijs (Turbulence), donkerbruin (Carafe), zachtgroen&ecru (Linden Green), vlammend rood (Samba) en Mediteraans blauw (Mykonos Blue).

Rustige natuurtinten

rustige-natuurtinten

Ben je een groot fan van natuurtinten zoals lichtgroen, donkergrijs en crème-of ecrutinten, dan is een combinatie met lichtgroen, olijfgroen, grijs, crème en zilver wat voor jou zoals op de afbeelding hiernaast. Ga bijvoorbeeld voor een grote tas in café au lait, deze kan je bij verschillende outfits combineren en zo hoef je niet een hele nieuwe outfit te kopen. Je koopt enkel een paar accessoires in deze najaarstinten en je kunt daarmee eindeloos varieren. Zilverkleurige sieraden staan prachtig bij deze natuurtinten. Voeg een beetje extra kleur toe door bijvoorbeeld een sjaalmet azuurblauw te combineren.

Vlammend rood

vlammend-rood

Een prachtige najaarskleur is diep vlammend rood. Deze kleur staat bij veel huidtinten, alleen dames met een rode ondertoon in de huid moeten voorzichtig zijn met deze kleur, wat niet wil zeggen dat ze deze kleur niet kunnen dragen. Ga daarom ook gewoon voor enkele rode details in combinatie met basic kledingstukken. Een mooie rode leren clutchmet enkele sieraden in roodtinten haalt een outfit zonder meer op.

Groentinten

groentinten
De combinatie van groentinten met diep donkergrijs staat erg chique. Ga eens voor een tas in armygroen, een kleur die niet snel zal vervelen vanwege de klassieke uitstraling. Door verschillende tinten groen te combineren – zoals mostinten en smaragd – krijgt je outfit diepte zonder te schreeuwerig te worden. Een grove schakelkettingin smaragd in combinatie met een paar oorringen met kristal en smaragdkleurige stenen geeft een grappig effect vanwege de verschillende soorten materialen en daarmee samenhangende kleurwerking.

Koi

koi
Koi karpers met hun fonkelende oranje schubben en hier en daar zwarte vlekken zijn de inspiratiebron geweest voor deze herfsttint. Ga voor accessoiresin fonkelend oranje met kleurencombi lila, zalm, zwart of bordeauxrood voor een afwisselend effect.

Mediterraans blauw vs fuchsia

mediterraans-blauw-vs-fuchsia
Met deze kleurencombinatie is het onmogelijk een saaie herfst tegemoet te gaan. Ook nu is het weer de truc om met maar enkele accessoires je outfit te upgraden naar najaar 2013. Een zwarte jas wordt weer helemaal fashion fähig met een vlotte bordeauxrode gebreide loopsjaal. Een fuchsia top gaat perfect samen met een Mediterraans blauwe tas. Een jeans overhemdjurkje stijl je in no time om tot fashionable herfstoutfit door accessoires in deze frisse kleuren toe te voegen.

Colorblocking met paars, vlammend rood en lichtgroen

colorblocking-met-paars

Dit najaar waren de ontwerpers het erover eens: de colorblocking trend heeft nog steeds niet afgedaan. Ga eens voor een gewaagde combinatie van dieppaars, vlammend rood en zachtgroen of okergeel, op het eerste oog zouden heel wat dames hier bedenkingen bij krijgen, maar feit is, dat gedoseerd in de juiste verhoudingen dit een chique silhouet geeft. Probeer maar eens een dieprode clutch te combineren met een sjaal in grafische printmet paars, rood en oker. Voeg een bling bling detail toe zoals een ring met een paars zirkonium en je krijgt een 80’s powerlook met moderne en edgy details.

Koele kleuren, warme herfst

koele-kleuren
Een mysterieuze kleurencombinatie dit najaar vormt het trio Mediterraans blauw, donkergrijs en bordeauxrood. Mediterraans blauw is een kleur die ook bij verscheidene huidtypes past. Het koele grijs en warme rood zijn tegenhangers van elkaar, maar daarom combineert het zo mooi bij elkaar, zeker in combinatie met het blauw. Ga voor enkele blauwe en rode details op een grijs blazerjasje, zoals een grote leren blauwe shopper, een sjaal met noppen in blauw en roodtinten en een grove bordeauxrode schakelketting. Bekijk ook onze selectie eens op Pinterest;-)

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.