Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Feb2018
Trends najaar-winter 2014-2015

Trends najaar-winter 2014-2015

We willen er misschien nog niet aan denken maar de lange zomerdagen worden weer langzaamaan korter en het najaar staat alweer gauw voor de deur. Gelukkig kunnen we vooruit kijken op verschillende heerlijke trends die ervoor gaan zorgen dat we ook in het najaar en de winter van 2014-2015 er kleurrijk bijlopen.

Ruiten

ruiten-600-x-315Afgelopen zomer zagen we ze al opkomen, de kledingstukken met ruitjes. Van Schotse ruit tot pied-de-poule, ook dit najaar mogen we weer lekker aan de ruit. Harde kleurcombinaties zoals rood-witte ruiten of zwart-witte contrasten springen eruit en geven die lange saaie najaarsdagen een bite. Denk aan de ontwerpen uit de 80’s van Vivienne Westwood en de ladylike schnit van de kleding uit de 40’s en je hebt de moderne ruitenvrouw voor dit najaar.

Leer

leder-600-x-315Van leer lijken we geen genoeg te krijgen, daar het al enkele jaren in het modebeeld aanwezig is. Eerder grunge-style, dan weer kinky, leer blijft haar key rol spelen – ook dit najaar. Snit en textuur gaan dit najaar hand in hand met (fake)leer. Denk aan scherp gesneden powersuits, brede schouders, vrouwelijke belijning en lak-of bewerkt leer.

Fake-fur

fake-fur-600-x-315Voor de koude najaarsdagen kunnen we ons weer hullen in fake-fur jasjes, gilets, sjaals en andere accessoires – zoals tassen. Ga voor de fake-variant voor het heerlijke overdadige effect en voor de diervriendelijkheid. Zagen we vorige winter nog de nepbontjasjes met kort geschoren haren, dit jaar geven we er de voorkeur aan nog pluiziger te zijn. Net als met leer draait het dit jaar om textuur en belijning. Dus fluffy kragen maar scherp aangesnoerde tailles.

Greens en yellows

green-yellow-600-x-315Een kleur voor bij knapperend haardvuur is het mosgroen wat we aankomend najaar in de winkels gaan zien, maar ook andere tinten groen gaan een grote rol spelen. Denk aan legergroen tot smaragd, heerlijke kleuren voor winterwollen breisels of glanzende satijnen tops. Ook geel – van mosterd tot hardgeel – zien we terug in het modebeeld aankomend najaar. Deze tinten geven kleur aan regenachtige dagen.

Animal world (dierenprints en forestscenes)

animal-600-x-315We zijn voorlopig nog in de ban van de dierenprints, waarbij vooral de leopardprint in classic style het goed blijft doen. Hoe blij worden we van een leopard print oversized jas over een zwarte kokerrok, flinke hakken en rode lipstick? Terug naar deze ladylike 50’s style doet ons hart een paar slagen overslaan. Maar er zijn nog meer dieren waar we aan moeten denken, want niet alleen de huiden doen het goed dit najaar, ook kleding en accessoires met prints met forestscenes zoals hertjes, vossen en vogels zijn aankomende periode in de winkels te bewonderen (en gelukkig ook te koop ;-)

Winterbloesems

We blijven nog tot ver in de winter in de zomersfeer met winterbloesemprints. Bonte rozenprints in vlammend rood-zwart, oriëntaalse bloesems in blauwtinten, lieflijke madeliefjes in multicolor, alles mag en kan, zolang het maar vrouwelijk is en voorzien van flink wat drama zoals strikken en flapperende mouwen.

Accentkleuren

Hoe fijn! Deze winter mogen we ons lekker in frisse kleuren hullen zoals felrood, cranberry, koningsblauw en mosterdgeel en hot pink. Draag deze kleuren all over met enkele zwarte basic accessoires. Wedden dat die winterdepressie niet meer zal opkomen!

Sport

sporty-600-x-315 Fashion meets sport dit najaar.  Sportieve fashion zoals trainingsjasjes, skibroeken, gewatteerde jacks worden futuristische key pieces door de juiste snit en combinaties van verschillende texturen. Denk aan metallic ski-pakken, adidas-alike trainingsjasjes in combi met 70’s a-lijn rokjes, skai sweatpants en gestileerde baseball jasjes.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.