Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
04Sep2014
Trendrapport deel 2: herfst/ winter 2014-2015

Trendrapport deel 2: herfst/ winter 2014-2015

Vorige week kon je in deel 1 van ons trendrapport lezen over de verschillende trends die we aankomende herfst en winter veelvuldig gaan zien als het aan de vooraanstaande modehuizen ligt. Deze week nog meer modetrends om ons fashionable door die lange, regenachtige herfst en koude winter heen te helpen. Ook van deze trends gaat ons mode-hart sneller kloppen. Gaan jullie er ook voor dit seizoen?

Specerijen

specerijenAankomend seizoen staat ook in het teken van Orientaalse prints en kleuren. Denk aan een sfeervolle bazar in Tunesië, een verre reis door India of de Mexicaanse hacienda’s. Kledingprints met geometrische motieven, exotische opdrukken en gebruik van strasstenen, studs en kralen. Prachtige kleurencombinaties zoals roestbruin, cayenne, petrolblauw en smaragdgroen doen je denken aan het sprookje 1001 nacht. Combineer deze kleding met handtassen met franjes, opvallende kettingen met kleurige kralen en rijen met matgouden en zilverkleurige armbanden.

Metallics

metalicsIn de zomer zagen we deze trend al doorkomen, maar dit najaar gaan we met de shiny fashion helemaal aan de haal. Heerlijke futuristische looks creëer je door bv. een glanzende metallic leren zilveren kokerrok te combineren met een wollen top of wit overhemd. Simpel maar effectief. En meer is er niet nodig. Ook metallics verweven in prachtige jacquard stoffen zijn dit najaar niet meer weg te denken. En voor wie de metallic trend niet shiny genoeg kan zijn: stoffen en materialen met holografische glans gaan we nog veel zien aankomend seizoen.

Kaleidoscope

kaledoscopieHoe fleurig is deze fashiontrend met geometrische patronen die zich overall herhalen, alsof men door een caleidoscoop kijkt. Deze soms bijna kunstzinnige kledingstukken komen het beste uit door te dragen met basic accessoires, zodat alle ogen gericht zijn op de print. Overigens moet je met deze kleurige trend niet alleen denken aan geometrische patronen, maar ook aan bijna surrealistische prints a la salvador dalí.

Strepen

strepenLekker colorblocken met zwart-wit, rood-blauw of anderszins: zolang het maar een streepje is. En denk nu niet alleen aan die traditionele Bretonse strepen. Ga eens voor wat anders en kies zigzag, wavy of popart strepen voor je outfit. Pak je gelijk die geometrische motieven trend mee ;-)

Camel&Cognac

camel-&-cognacWat jarenlang als pure sufheid werd gezien is nu weer helemaal terug: de kleur camel en cognac. Ga voor aloude klassieke combinaties zoals de trenchcoat met mooie zwarte leren laarzen, de cape met bordeauxrode accessoires of een kittige midirok met ton-sur-ton coltrui. Let op: hoe mooi rustig deze kleuren ook zijn, zorg altijd voor wat contrast door deze tinten met een harde (klassieke) kleur te combineren.

Winterpastels

winterpastels Niet alleen felle kleuren doen het goed op de catwalk herfst/winter 2014-15, we zien ook prachtige winterpastelkleuren voorbij komen bij o.a Gucci. Licht smaragdgroen, blauwgrijs, lichtblauw, oudroze, lila en brons, het liefst gecombineerd ton-sur-ton in verschillende texturen en materialen zoals wol en leer.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.