Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
13Mar2012

Tassentrends lente en zomer 2012

De handtas is deze lente en zomer een item waar je show mee steelt. Net als de mode aankomend seizoen, gaat de handtas mee in de kleurentrend van 2012. Dat wil zeggen dat ook de kleuren van de tassen lekker mogen knallen. Naast deze color blocking trend, zien we ook de zoete 60’s pastels terugkeren, krachtig gecombineerd met metallic details. Klassiekers blijven natuurlijk de kleuren bruin, donkerblauw, zwart en bordeauxrood. Qua thema’s hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de retro-stijlen uit de 50’s, 60’s en 70’s: Urban jungle en Candy & Preppy. Voor elk wat wils. Liepen we deze winter nog met enorme tote-bags, aankomend seizoen doen ook nieuwe kleinere modellen handtassen hun intrede. Zo zien we de rugzakken en bowling tassen, de zadeltassen, de clutch en maxi clutch, de schooltassen en de (nep) struisvogel- en krokodillenlederen handtassen bij de grote modehuizen op de runway terugkeren.

Color blocking

Zoals gezegd moet je als rechtgeaarde tassenliefhebber dit zomerseizoen in elk geval één felgekleurde tas in je bezit hebben om de show mee te stelen. Wees niet bang om een knallende kleur schoudertas te combineren met een felgekleurde jas, trui, jeans of pumps. Met deze kleurexplosie zit je bovenop de trend van 2012. Eén van de opvallendste kleuren dit zomerseizoen is spice red, een roodtint met een oranje ondertoon. Deze kleur wordt bij de nieuwe handtassen gecombineerd met cognackleuren of aardetinten. Verder gaan we verschillende tinten groen zien - van flessengroen tot zeegroen – een tas is deze kleur is helemaal goed. Maar ook een hardblauwe, gele, oranje of een handtas in roze-tinten (van zuurstokroze tot flamingo) is superhip. Metallic details geven deze kleurige handtassen een classy uitstraling.

Urban jungle

De materialen van de nieuwe handtassen variëren van nep struisvogel- en krokodillenleder tot half glanzend leder. De dierenprint handtassen blijven buiten hun materiaal opvallend sober. De strakke, bijna zakelijke vierkante en rechthoekige modellen zorgen voor een minimalistische look. De dierenprints komen daarmee mooi tot hun recht. All eyes on the cobra.Naast deze materialen zien we prachtig halfglanzend leder in poedertinten en pastels. Ook handtassen van dit materiaal zijn opvallend minimalistisch. Klein, abstract en functioneel zijn de trends voor de handtassen van zomer 2012. Ben je gewend om toch altijd veel mee te nemen naar het werk, waaronder een laptop of tablet? Dan is de maxi clutch een uitvinding. Deze opvallende handtas die wel wat weg heeft van een grote enveloppe is de musthave voor deze zomer.

Candy& Preppy

Tassen in lieflijke pastels en poedertinten zijn ook een regelrechte hit voor voorjaar en zomer 2012. Denk aan de 60’s schoudertassen in zachtroze, zalmroze, crèmekleur, zachtblauw of nude, met een opvallend draaislotje, grote klep en voorvakjes. Combineer deze zoete handtasjes dit voorjaar met een trenchcoat in een licht beige of cognac kleur. Maak je look af met een paar plateau pumps of brogues in de kleur van je handtas. Ben je meer van de contrasterende kleuren en hoeft het van jou allemaal niet zo zoet, dan is de preppy stijl misschien meer wat voor jou. Handtassen in bruintinten of bruin gecombineerd met zwart of donkerblauw blijven ook dit seizoen de grote klassiekers.De nieuwe handtassen in deze kleuren worden wat kleiner en functioneler – denk aan de 50’s schooltassen – en geven je een studentikoze uitstraling. Ook strepen doen het goed in deze stijl: met een fris wit en rood of blauw gestreepte handtas zit je bovenop de trend van het voorjaar en de zomer van 2012. Voor diegenen die wat meer willen meenemen dan hun mobiel en portemonnee gaan voor de canvas shoppers of bowling tassen met leren details op de hoeken. Met de nieuwe handtassen voor lente en zomer 2012 kun je alle kanten op. Of je nu houdt van sophisticated en ladylike of juist wat sportiever bent en meer voor het functionele gaat, alles is mogelijk aankomend seizoen. Het is wel belangrijk de handtas met flair te dragen, want zo wordt het pas een echte eyecatcher!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.