Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
21Feb2018

Stijlvol op het feest ondanks de crisis

Door: IngridReacties: 0

Worden het eindejaarsfeesten met alles erop en eraan of ga je dit jaar de knip op de portemonnee houden? Lekker eten en een glaasje bubbels kunnen er wel nog af, maar wat met de feestoutfit? Hier kan je flink besparen en toch de show stelen. Dankzij het zwarte jurkje, “la petite robe noire” zoals Coco Chanel haar geliefde kledingstuk noemde. Op zich is het zwarte jurkje een veilige keuze. Ondergetekende heeft wel zes van deze exemplaren in haar kleerkast hangen, van een recht, knielang, mouwloos exemplaar van Zara, gekocht voor 39 euro, over een comfortabele jurk in breiwerk van Stephan Schneider tot een koket en feestelijk exemplaar van Just in Case. Om maar te zeggen dat het ene zwarte jurkje het andere niet is.

Toegegeven, als je het puur bij een zwart jurkje houdt, zie je er maar passe-partout uit. De boodschap luidt dan ook: aankleden met accessoires. Laat de juwelen de show stelen. Gebruik je eenvoudige zwarte jurkje van bij de ketens of elders als een basis waarop je je eigen modestatement neerzet. En aan de juwelen en de accessoires herkent men de vrouw.

 

 

De accessoires maken de look

 

Misschien kan je die zwarte jurk opsmukken met knalrode pumps in lakleder en een opvallend halssnoer waarin rood verwerkt is. Of je kan verschillende halssnoeren combineren die bijna een motief op je jurk vormen. Wees ook creatief met zijden sjaals. Drapeer ze om je schouders als een glamoureuze stola, wikkel ze op een speelse manier in je haar of gebruik ze als ceintuur.

Een avondtasje kan evenmin op het feest ontbreken. Hier geldt: hoe kleiner, hoe eleganter. Durf gerust voor glans en glitter te gaan, van discrete enveloppetasjes in satijn tot tasjes in goud of zilver.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.