Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
04Dec2017

Stijlvol met de 70's chique look

In het modebeeld voor aankomende winter zien we naast de androgyne look, ook een stroming die teruggrijpt naar het modebeeld uit eind jaren 60 en begin 70’s. Deze chique fashion met strakke lijnen, glanzende stoffen en mini of maxi modellen is niet alleen geschikt voor feestelijkheden aankomend party season, maar kan ook – met een moderne strakke twist – uitermate stijlvol staan op de werkvloer. Een overzicht van de 70’s chique look.

Colorfull glam

Colorfull-glam Deze kleurrijke look met luxueuze details trekt gegarandeerd de aandacht. Ga voor paars-en rozetinten in combinatie met bordeauxrood, blauw en steenrood en zorg voor enkele glanzende details door ofwel een kledingstuk te dragen in een brokaat-achtige stof of door sieraden en accessoires met glanzende kralen en kristallen of luxueuze materialen te combineren. Prachtig staat een combinatie van een brokaat a-lijn minijurk zoals op de foto boven van Anna Sui in de kleuren paas goud en rood met luxueuze glanzende accessoires zoals een kralenketting of kristallen oorbellen. Een meer zakelijke look creëer je door een effen paarse a-lijn minijurk te combineren met een wollen panty in zwart, loafers, een clutch in fuschia en een kek zijde sjaaltjemet bonte print.

Graphic minimalism

Graphic-minimalism
Bij graphic minimalism draait het om strakke en grafische belijningen zoals in de late jaren 60. Primaire kleuren zoals blauw en geel in combinatie met zwart geven een powerstatement aan deze minimalistische look. Ook belijningen die de vorm van het kledingstuk of de vorm van het lichaam benadrukken spelen een belangrijke rol. Details als ritsen en naden mogen gezien worden en krijgen een accent door middel van lakdetails en biezen. Voor een edgy look draag je een hardblauwe peplumtop op een kokerrok in zwart. Ga voor minimalistische accessoires zoals een handtas met strakke lijnen en zakelijke look. Wil je toch wat bling, ga dan voor een ring met een opvallende steenin de kleur van je top. Stijl af met een ceintuur in de taille. Nu alleen nog een stoere grote zonnebril en zwarte handschoenen en je graphic minimalism look is af.

Groovy metallics

Groovy-metallics
Eind jaren 60 en begin 70 zagen we een kijkje in de toekomst via het modebeeld, waarbij metallic stoffen en leer een belangrijke rol speelden. Ook aankomend seizoen is dit fashionbeeld weer helemaal terug, zij het met een moderne twist. Lurex stoffen, maar ook metallic (nep)leer zorgen voor een luxueuze schwung aan een dagelijkse outfit. Niet alleen kleding hoeft te zijn voorzien van bling. Ook sieraden kunnen deze rol aan en zorgen voor hun schitterende rol bij een outfit. Ga voor een feestelijk moment voor een blousejurkje in lurex (goud of zilver) en combineer in het geval van goud met nude of camelkleurige accessoires. Ga je voor zilver, dan zijn (licht)groene of (licht)blauwe accessoires prachtig. Indien je kleding minder bling heeft, pak dan uit met sieraden met grove schakels in roségoud, goud of zilver. Combineer met metallic zilver-of gouden riempjes en een clutch in shiny metallic om de look af te maken.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.