Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
20Mar2013

Stijltips voor vrouwen in alle soorten en maten - deel 1

alle-matenZoals je mogelijk al op onze Facebook pagina voorbij hebt zien komen, gaven wij deze week ruchtbaarheid aan het initiatief van een Zweedse modeketen dat paspoppen gebruikte met verschillende vrouwelijke lichaamsvormen. Wij zijn ook van mening dat elke vrouw mooi is in welke maat dan ook en daarom geven wij hieronder enkele kleding- en accessoiretips voor vrouwen met verschillende figuren. In dit eerste deel komen de appel en de peervorm aan bod. Volgende week meer over de rechthoek en de zandloper.

Appelvormig figuur

appelzwart-kleedVrouwen met ze zogenaamde ‘appelvorm’ zijn meer gevuld op hun buik en borst. Het breedste punt ligt op de taille en de benen zijn in verhouding smaller. Omdat je breedste punt in de taille en bij de borst ligt kan wijde kleding er vaak voor zorgen dat je er zwart-enveloptasjevierkant uitziet, trap dus vooral niet in de valkuil dat een wijde blouse mooi zou staan omdat hij hier en daar vetrollen verbergt. Je moet juist aandacht leggen op de smalle punten van je lichaam en dat is bij de appelvorm vaak precies onder de buste. Ga daarom voor een top of jurkje met een empiretaille. Dit creëert een (verhoogde) taille en daarmee zandloper figuur. Ga je voor een jurk, kies er dan 1 die tot net over de knie komt. Daarmee leg je de aandacht op je mooie slanke onderbenen.  Als je voor een top gaat, kies er dan een met empiretaille en v-hals. v-halsDe v-hals maakt optisch langer en slanker. kokerrok-met-blouseDraag onder de top een smal gesneden broek of kokerrok tot op de knie, je kan het hebben omdat je mooie slanke benen hebt. Draag bij de kleding een paar mooie hoge hakken, maar voorkom hakken met een te dunne hak, ladylike-clutch-sjaaldit geeft optisch een topzwaar effect en maken je dijen onnodig breder. Qua accessoires kies je voor lekkere opvallende items. Een lange ketting met kralen trekt de aandacht naar je hals en decolleté en daar mag je als appel niet over klagen ;-) Voor een avondoutfit kies je een ladylike clutch en voor overdag ga je voor een lekkere knallende handtas van medium formaat. Heb je een beetje last van een onderkin? Knoop dan een sjaaltjeom de hals, dit verbloemd de kin en verlegt de aandacht naar je ogen.

Peervormig figuur

peerpeervormVrouwen met een lichaamsvorm als een peer hebben doorgaans een smalle rug, schouders en taille en iets minder borstpartij maar een flinke derrière en stevige bovenbenen, mogen zich onder hun meest beroemde boegbeeld scharen: Jennifer Lopez. Dames met een peerfiguur doen er goed aan hun smalste deel van hun lichaam te benadrukken, dwz de bovenzijde van hun lichaam. Mooie strakgesneden blazerjasjes met daaronder tops met ruffles die de borstpartij optisch doen vergroten staan deze dames prachtig. Draag onder dit blazertje een skinny jeans, mits je bovenbenen niet al te breed zijn. Is dit wel het geval, ga dan voor een jeans of pantalon die recht is gesneden. Doe je dit niet, dan zullen je billen en bovenbenen optisch breder lijken. roze-handtasOok cirkelrokken tot over de knie met daarop een strakgesneden blouse die je in de rok draagt staat de dame met het peerfiguur prachtig. Benadruk de taille met een brede ceintuur. Een casual outfit voor de dame met een peerfiguur is een jeans met daarop een longsleeve shirt met breedte streep, door de breedte streep breng je de verschillende blauwe-riemverhoudingen van je lichaam optisch in balans. lange-parelhalskettingHeb je een feestje of ga je een avondje uit? Ga dan voor een jurk in een frisse tint met een smal gesneden bovenstuk en uitlopend onderstuk. Een strik in de taille maakt de jurk extra vrouwelijk. Onder een jurk draag je een paar flinke stilleto’s of sandalen en bij een jeans ga je voor pumps of coole high top sneakers. Leg de nadruk op je slanke bovenlichaam door middel van stijlvolle kettingen, opvallende armbanden en oorbellen. Kies een tas met kort hengsel zodat je deze om de schouder kan dragen en daarmee ook de aandacht naar je bovenlichaam trekt. Tailleriemen staan je ook prachtig vanwege je smalle taille.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.