Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
13Mei2013

Stijltip: Flashy fluo's

In de jaren 80 waren fluokleuren helemaal hot. Denk aan de band DOE MAAR die met zijn gifgroen en neonroze de jaren 80 vertegenwoordigde. En wat dacht je van die fluo armbandjes, tasjes, haarspelden en zelf meubels uit die tijd? Eén en al fluo. En toen werd het stil rond de fluokleuren. In de jaren 90 met de grunge en het minimalisme was fluo not done. Maar dit seizoen zijn de neonkleuren terug van weggeweest, en hoe! Met een eigentijdse schwung zijn de fluo’s 2013 ingeworpen en we krijgen het idee dat deze frisse en vrolijke – en voor sommige veel te felle – kleuren voorlopig nog wel een blijvertje zijn. Eerder hadden we het al over het combineren van fluo’s, want zeg nou zelf, het is lang niet altijd even makkelijk om een juiste dosering fluo te vinden, zonder dat je eruit ziet als een albumhoes van DOE MAAR. Maar met de juiste combinatie kleding en accessoires in neontinten, kan jij er uitzien als een moderne Shakakan. Ga voor 1 enkele accessoire in een felle kleur, zoals een grove schakelketting in neongroen. fluo-mode-accessoires
Houd de rest van je kleding rustig, door bijvoorbeeld een zwarte top op een jeans te dragen, combineer eventueel nog met een handtasje in een felle kleur of juist in basic zwart. Probeer – wanneer je bv. Neongroen draagt – de overige accessoires ook in die tint groen te houden. Ga niet ineens ook flashy roze combineren. Dat kan een overkill aan felle kleuren veroorzaken en doet bovendien pijn aan de ogen ;-) Ga liever voor een combi met bijvoorbeeld een sjaal met groene neondetails en zachtere kleuren. De sjaal kan je om de hals dragen, met de fluoketting eroverheen of aan de handvaten van de handtas knopen voor een vrolijke noot.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.