Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
30Dec2013

Stijltip: Accessoires voor de elegante dame

Klik op de afbeelding om alle voorbeelden te zien van de elegante dame Klik op de afbeelding om alle voorbeelden te zien van de elegante dame[/caption] De elegante dame houdt van sieraden en tassendie niet te opvallend zijn, maar klasse uitstralen. Zij maakt op elk feest een onuitwisbare indruk met haar entree. Ze kiest voor accessoires die ladylike zijn, maar niet over the top. Geen grote opvallende juwelen, maar kleinere subtiele kettingen, armbanden en oorbellen. Op een feest gaat de elegante dame voor een mooie lange zwarte maxi dress of korter cocktail jurkje. Daarbij mogen de hakjes niet ontbreken. Het haar wordt chic omhoog gespeld met hier en daar een glimmertje. Ook los haar in romantische filmsterkrullen is erg stijlvol.

Charmante tasjes

Enveloptasje_bronszwarte-handtas Haar smaak voor tassen is breed: een grote 60’s style tasof een kleinere schoudertas met smaakvolle details, zolang ze maar damesachtig en sierlijk zijn.

Subtiele accessoires, armbanden en kettingen

Subtiele-Goudkleurige-Armband-Met-StrassSubtiele-Zilverkleurige-Korte-Halskettinggele-armband Ga voor fijne kettingen met sierlijke hangertjes bij je feestjurk. Je trekt daarmee aandacht naar je halslijn zonder er overdreven uit te zien. Als je nog even over straat moet en je wilt geen jas dragen, kies dan ook voor een feestelijke sjaal die je nog om je nek en schouders kan slaan. Een sjaal met hoogglans en franjes is zeer feestelijk. Een armband maakt je elegante look helemaal af: ga voor eentje met fijne schakels in zilverof kies enkele bredere armbanden.

Beeldige oorbellen

Zilveren-oorring-glazen-steentjeRode-Oorringen-Met-StrasssteentjesZwarte-Witte-Pareloorring Geen grote eyecatchers in het oor voor de elegante dame. Subtiel is de keyword. Vooral als je een wat opvallendere brede armband draagt, houd je de oorbellen low profile. Een paar mooie oorknopjes in zwart of zilver (afhankelijk van de kleur van de rest van je sieraden), een langere variant met swarovski kristallen of andere subtiele oorbellen.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.