Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
06Mar2018
Stijlrapport - Wat pikken we op uit de Fashion Weeks 2018?

Stijlrapport - Wat pikken we op uit de Fashion Weeks 2018?

De Fashion Weeks zitten erop. Als fashion lovers, volgde Babazou deze modeweken actief op de voet. Wij delen met plezier ons fashion overview van nieuwe collecties, de leukste shows & coolste straatfoto’s.

Ruitjes

Elk seizoen duiken ze wel ergens op, maar komend seizoen they’re here to stay!

Hoe draag je ze? Denk niet dat deze print enkel de winter-garderobe dient. De ruitjes komen er in alle kleuren, maten en zijn voor elk seizoen een passende 'check mate'. Ga voor een matching combinatie, ton-sur-ton, of kies voor een speelsere mix and match van kleuren, maten en stijlen.

 

Prints  

De dierenprints bestormden de catwalks in London, Milaan, New York en Parijs – ze zijn absoluut HOT! Van subtielere dierenprints, in zachte kleuren, tot meer agressieve versies van de print. Eén ding is zeker, wanneer je kiest voor deze stijl, spreekt men zeker van een eyecatcher!

Fringes

Verrassend genoeg is deze leuke trend er opnieuw komend seizoen. De hippie’s waren ons reeds voor met hun afwerkingen op suède jasjes of op die leuke boots. Deze keer mag het 'fringe - gehalte' net dat tikkeltje meer zijn. De fringe-afwerking maakt veel collecties speels, of ze ogen er juist meer sophisticated door.



Sport for fitness fashion

We zien al even de sport-trend, niet alleen in de gym ;-), ook op straat én op de catwalks. Een sportieve trui op een elegante rok met een sneaker? Het kan!

Geen accessoires bij een sportieve outfit? Niets is minder waar. Maak het je eigen stijl, personaliseer en durf een unieke combinatie aan te gaan. Not a fan of jewellery? Een leuke handtas kan je outfit helemaal afmaken!

 

80’s Mode

Van jeans op jeans, glitterstoffen, brede schouders tot high-waisted broeken – the eighties are back for real this time! Waarom wij zo houden van de jaren tachtig? Je kan het al raden: de accessoires ;-).

Babazou is vooral te vinden voor de dramatic earrings en opvallende handtassen uit die jaren. Goed nieuws voor alle fans onder jullie, want er zitten heel wat statement jewellery & bags in de collecties. 

 

Jackie O’!

Elegantie is terug van weggeweest  en dit zagen we vooral bij Moschino. We zijn niets anders gewend van Jeremy Scott, welk thema hij ook kiest: he goes all the way. Dit seizoen koos het Italiaanse modehuis voor de jaren 60, met name Jackie O Kennedy. Mantelpakjes  à la sixties, maar dan met een futuristische toets. Ook de camel blazers en trenchcoats mogen we dit seizoen ook opnieuw uit onze kast halen, yes!

 

"Double Bag Situation"

Ga niet voor één handtas, opteer voor twee handtassen op eenzelfde outfit en ja, op hetzelfde moment. 

Influencer en model, Negin Mirsalehi, bewijst alvast dat je niet voor één stijl moet kiezen. Zij gaat voor een prachtige combinatie van jeans on jeans, met een passende trenchcoat. Negin slaagt erin haar outfit af te maken met de leukste accessoires: double bag en statement earings.

Wij zijn benieuwd, welke trend is jullie favoriet?
Deel het met ons in een comment hieronder of op social media. 


Liefs,

Babazou

#goodmoodaccessoires

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.