Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
30Nov2013

Sinterklaascadeaus voor brave grote meisjes

De gezellige dagen zijn weer aangebroken en dat betekent met familie en vrienden genieten van feestelijke momenten, waaronder Sinterklaasfeest. Maar voordat dit zover is, mogen we alvast een beetje in de sfeer komen door zo nu en dan ons schoentje te zetten. En hoewel dit gebruik meer is om kinderen te verwennen, mogen we onszelf ook wel eens af en toe wat toestoppen ;-) Hieronder cadeautips voor cadeaus onder de €50,- voor de brave dames (en voor de bengeltjes).

Romantic Orient

Romantic-orient
Voor dames die wegzwijmelen bij avonturen over de Orient koopt de Sint natuurlijk luxueus uitziende sieraden en sjaals in goudtinten of tassen en andere accessoires in nachtblauw. Neem een kijkje in de webshop van Babazou om een paar prachtige accessoires op de kop te tikken. Geef een combinatie van bijvoorbeeld een ring in goudmet een opvallende natuursteen omringd met swarovski kristallen voor een sprookjesachtig effect en combineer daarbij een mooie nachtblauwe tas of etui. Ook een glanzende satijnen sjaal met franjes valt altijd goed bij dames met een voorliefde voor exotische accessoires. Dergelijke accessoires kunnen eigenlijk bij alles gedragen worden, een dagelijkse outfit wordt er door ge-upgrade en een uitgaansoutfit wordt er door gecompleteerd.

Festive colorburst

festive-colorburst
Niets maakt vrouwen blijer dan cadeautjes in vrolijke kleurtjes. Vooral als de dagen grauw en koud zijn is een beetje kleur een must. De goedheiligman maakt vrienden als hij zo’n kleurrijke accessoire van Babazou in de schoen stopt. Een prachtig zijden sjaaltje in florale print in paars-blauw of paars-geel doet vele harten smelten. Andere kleurrijke hebbedingen zijn de sieraden van Franck Herval, deze Franse ontwerper weet hoe hij kleuren moet gebruiken in zijn sieraden, getuige prachtige kettingen, armbanden en oorbellen uit zijn wintercollectie. Een combinatie van accessoires in overeenkomstige kleuren doet het ook altijd goed als cadeau. Dus als je een sjaaltje in blauwtinten geeft, dan is het leuk om daarbij een armbandje of oorbellen in dezelfde tinten te combineren.

Sweet memories

sweet-memories
Sint weet dat de dagdromer dol is op liefdevolle herinneringen en authentieke hebbedingen die doen denken aan vervlogen tijden. Ga voor zulke dames voor accessoires met een lieflijke print zoals hartjes. Ook sieraden die je doen denken aan verre reizen zijn een schot in de roos. Een handig cadeautje is een klein schoudertasje waar deze dagdromer al haar leuke herinneringen in kan meebrengen. fairytail-princess
De Fairytale princess is een dame die nog steeds een beetje in sprookjes gelooft en wier dagelijkse stijl een beetje lijkt op een sprookjesprinses. Ze houdt van bling bling dat niet zou misstaan bij Cinderella. Ga voor meisjes-achtige dingen met een luxe uitstraling zoals ringen met een swarovski kristal of kettingen met halfedelstenen. Ook een heerlijke sjaal van imitatiebont doet het altijd goed, aangezien een echte prinses natuurlijk niet gaat voor echt bont ;-) Voor de kleine prinses is er bij Babazou een superleuke sieradenlijn van Franck Herval met kleine sprookjesfiguurtjes en details die je in een sprookjesbos kan vinden. Genoeg inspiratie voor de Sint om elke dag een ander mooi cadeau in de schoen te stoppen :-) En mocht de keuze toch te moeilijk zijn, dan zijn er bij Babazou ook geschenkbonnen te koop, zowel in de winkel als in de webshop.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.