Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
12Feb2013

Romantische accessoires voor Valentijnsdag

cupidoOp 14 februari is het Valentijnsdag, een dag waarop je je dierbaren en geliefde laat weten dat je van ze houd. Ook is het de dag waarop anonieme geliefden hun liefde kenbaar maken via een romantisch gebaar. Het ultieme geschenk voor degene van wie je houdt is natuurlijk een prachtig accessoire. Ben je bang dat je vriend of man met de verkeerde geschenken komt aanzetten, laat dit artikel dan subtiel aan hem zien. Dan kan komt het deze Valentijnsdag helemaal goed! ;-)

 La vie en rose

handtas_oud_rozearmbandRoze maakt het leven een stuk romantischer, dus degene die verrast wordt met een accessoire in roze zal direct weten dat je van haar houdt. Ga voor een prachtige tas in romantisch oud roze. Niet alleen op Valentijnsdag is deze tas een plaatje. Oud roze is de trendkleur voor 2013 en deze teint is door de klassieke uitstraling elk seizoen prachtig. Vind je een sieraad voor je geliefde toch een romantischer cadeau? Een prachtige one of a kind armbandmet halfedelsteentjes en Veneziaans glas: beter dan het glazen hartje met bloem kan je je liefde niet uitdrukken.

Ik goud van jou

armband-goudoorringen_goudGoud deed in de oudheid al vele harten sneller slaan en nog steeds is een gouden sieraad een lust voor het oog en de weg naar het hart van de vrouw. Overigens hoeft het sieraad echt geen puur goud te zijn om een hypnotiserende werking te hebben, want ook goudkleurige sieraden zullen in goede aarde vallen. Kies een prachtig setje voor je geliefde: een armband en oorbellen. Matgoud is altijd prachtig en heeft een vintage uitstraling. melanO_ringWil je eens wat anders? Helemaal in zijn de rosegouden sieraden. Een prachtige ring in rosegoud met een steen in de favoriete kleur van je geliefde: het ultieme romantische cadeau! De gehele juwelencollectie van MelanO is trouwens te koop is in de shop van Babazou te Sint Denijs Westrem.  

Zinderend zilver

handtas_roodrode-kralen-armbandZilver heeft een koelere uitstraling dan goud, maar wordt desondanks door veel vrouwen zeer warm ontvangen. En dat is maar goed ook, want zilver staat iedereen en is zowel overdag als ’s avonds perfect te combineren met elke outfit. Ga voor een romantisch cadeau voor een zilveren sieraad in combinatie met rode of roze kralen. Bedelarmbanden met kralen zijn altijd prachtig en geven een outfit een etnic chic effect. Wil je nog een memorabel cadeau geven? Denk dan eens aan een trendy eco tasin knallend rood en zilver beslag: staat prachtig bij de zilveren etnic armbanden met rode kralen!

Zeg het met bloemen

bloemenZet degene van wie je houdt in de bloemen. Geef een prachtige bos met rozen cadeau samen met een sieraad met bloemdetails. Ook een tas met een bloem of een prachtige sjaal met bloemmotief zal menig hart sneller doen slaan. Wat voor cadeau je ook voor je geliefde kiest, zorg ervoor dat het een persoonlijk cadeau wordt waar degene van wie je houdt blij van wordt en past bij haar karakter, dan zit je altijd goed ;-) lange_halskettingsjaal_codellorode_tas

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.