Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
26Feb2013

Paris Fashion week

Afgelopen weken stonden in het teken van de haute couture met Fashion Weeks in verschillende grote steden, waaronder New York, Londen en Milaan. Deze week is Parijs aan de beurt. Parijs, de modestad bij uitstek zal tijdens de fashionweek uitpakken met modeshows van de hand van grote namen als Balenciaga, Cristian Dior en Louis Vuitton. Ben je van plan Parijs te bezoeken deze week en wil je met een paar accessoires de trendzetten of wil je de Fashion week sfeer wat dichter bij huis halen, volg dan onderstaande tips op voor een maximaal designer effect.

Minimal chic bij Balenciaga

minimal-chiqueGa voor een minimalistische look met strakke lijnen en vrouwelijke vormen zoals het modehuis Balenciaga deze zomer laat zien. Het details ligt op de halslijn, kies daarom voor een top met tas-pasteltintvierkante hals en zorg ervoor dat je een ketting draagt met hanger die nog eens de nadruk legt op de blote hals en schouders. Combineer met een tas in een pasteltint. Balenciaga gaat voor een hemelsblauw exemplaar en wij ook (maar dan wel voor een meer betaalbare optie van Babazou ;-)

Frivole braafheid bij Carven

CarvenModehuis Carven draait alweer een tijdje mee, sinds 1945 welteverstaan en ze grijpen deze aankomende zomer terug naar de frivole braafheid uit de jaren 60 met vrouwelijke mantelpakjes en jurkjes in frisse kleuren. Combineer een a-lijn jurkje in een okertint met een kort blazerjasje in wit en stijl af met een grafisch print sjaaltje, een paar flinke blokhakken en een 60’s tasje in een contrasterende kleur. 60-tasjesjaal-frisse-kleur

Groovy ladies bij Louis Vuitton

Louis-Vuittongrove-armbandenLouis Vuitton richt zich deze zomer ook op de swinging 60’s met de op-art prints, minirokjes, maxi jurken en contrasterend zwart-wit.  Ben je dol op deze stijl? Ga dan voor een mini-jurkje in contrasterende kleurencombinatie in blokkenprint en draag daarbij een sjaal in je haar als hoofdband. Stijl af met een paar groovy blokhakken en een klein handtasje in bijpassende kleur. Als finishing touch draag je een grove armband in een tegengestelde kleur.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.