Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Feb2018

Paasbest met Pasen

Aankomende zondag en maandag is het pasen, tijd voor gezelligheid en lekker eten en paasborrels. Ben je nog op zoek naar een paar mooie feestelijke accessoires voor aan de paasbrunchtafel, tijdens het eieren zoeken of het paasdiner? Kijk nog snel even bij Babazou voor leuke accessoires. Hieronder enkele tips om er op je paasbest uit te zien tijdens de pasen.

De paasbrunch

paasbrunch De paasbrunch is het moment van de dag waarop de hele familie en vrienden bijeen zijn om te genieten van elkaar en lekker eten. Ga voor een frisse cleane look met pasteltinten zonder af te doen aan comfort. Combineer een midi rok (tot iets over de knie) met een basic top en een paar comfi wedges. Stijl af met een paar opvallende sieraden in pasteltinten. Ook je taszoek je uit in pasteltint, aanvullend in kleur op je garderobe. Je make-up hou je rustig, lipgloss en een frisse strakke eyeliner in combinatie met roze blush. Wat een plaatje.

Het eieren zoeken

eieren-zoeken Tijdens het eieren zoeken wil je een comfortabele maar stylish outfit. Hoge hakken zijn mooi, maar niet echt praktisch in een bosrijke tuin en op een grasmat. Ga daarom voor een mooie donkere jeans met een paar plateau sneakers of gewone sneakers met metallic details (voor de glam dames onder ons). Draag op je jeans een lekkere losse top in een grappige print. Combineer met een vrolijke felgekleurde sjaalen ga voor een kekke leren shopper als eierenmandje ;-) Een paar armbanden stylen het geheel af. Draag je haar in een hoge staart en combineer een lipstick in de tint van je top.

De paasborrel

paasborrel Heb je ’s avonds een paasborrel? Ga dan voor een wat meer sophisticated look met een rokje met pailletten met daarop een chiffon of satijnen top. Ton sur ton werkt supergoed met kleding met pailletten, omdat de pailletten juist voor die extra sparkle en diepte zorgen. Ga voor een paar mooie hakken in de tint van je rok en top of breng er contrast in met zwart, dus een paar zwarte pumps met een zwarte clutch. Speel met je sieraden, ga voor lekker donker bling bling of juist lichte zomerse kleuren. Je make-up mag wat zwaarder: de smokey eyes zijn altijd prachtig, ga eens een keer voor grijstinten smokey: sprookjesachtig mooi.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.