Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Feb2018
Oozoo uurwerken bij Babazou

Oozoo uurwerken bij Babazou

Sinds enkele tijd heeft Babazou haar collectie uitgebreid met het Nederlandse horlogemerk OOZOO. Dit merk begon haar eerste collectie ruim 14 jaar geleden. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een bekende naam in Nederland, maar ook in andere Europese landen is OOZOO een groot succes. Babazou kijkt altijd uit naar kwalitatieve en one-of-a-kind producten voor in haar winkel en daaraan voldoet OOZOO perfect. De horloges zijn de ultieme mode accessoires en belangrijker nog OOZOO volgt geen trends maar maakt trends! Mode is altijd hen een uitgangspunt, maar daarbij kwaliteit en tijd hoog in het vaandel houdend. Oozoo_uurwerkOOZOO horloges zijn van extreem goede kwaliteit, met de beste uurwerken die in deze prijsklasse leverbaar zijn. Bij Babazou koop je al een OZOO horloge vanaf 45 euro. Voor een dergelijke prijs kun je wel eens vaker een OZOO kopen of cadeau geven! Qua materiaal gebruikt OZOO voor bijvoorbeeld de banden hoge kwaliteit echt leder of stainless steel. En wil je de schakelbanden op maat maken? Dit kun je gemakkelijk zelf, aangezien OZOO een schakelverwijderaar meelevert bij het horloge. Koop je het uurwerk bij ons in de winkel en het past niet, dan verwijderen wij graag voor jou de schakels.Hou de OZOO collectie bij Babazou in de gaten, want OOZOO lanceert 4 collecties per jaar, met meer dan 600 nieuwe modellen. Er is dus altijd een passend horloge te vinden!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.