Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
20Feb2010

Naar de beurs voor de nieuwe lente- en zomercollectie

Door: IngridReacties: 0

Na de drukke feestmaand en na een paar dagen rust op het eiland Lanzarote was het begin februari opnieuw zover: Babazou reisde af naar Milaan en Madrid voor de afspraken met haar ontwerpers. En zoals altijd trokken we met een verfrissende geest naar de beurs in Madrid, nl. Bisutex  in de Feria de Madrid zoals de Spanjaarden het zo mooi zeggen. Ingrid-in-Madrid Daarbij heeft Babazou slechts één doel: nieuwe en exclusieve mode-accessoires ontdekken. De beurs in Madrid heeft altijd iets speciaals: De meeste modezaken in België gaan op zoek naar nieuwe accessoires in Parijs. Niets verkeerd mee, ook wij gaan wel eens naar Parijs om nieuwe sieraden te ontdekken.  Maar Babazou zou Babazou niet zijn mogen wij ook naar dat tikkeltje meer op zoek gaan. Onze leuze is dan ook, elke vrouw is uniek. En daarom zoeken we het graag een beetje verder en exclusiever:-) We bezoeken al een paar jaren de Feria de Madrid en werken al langer samen met verschillende ontwerpers in Spanje. Ze verrassen ons steeds opnieuw met hun kwalitatieve en exclusieve creaties. beurs-madridBisutex in Feria de Madrid is de grootste mode-accessoires beurs in Europa: Alle grote ontwerpers wereldwijd presenteren er dan hun allernieuwste ideeën en tendenzen op het vlak van mode-accessoires. Sieraden, sjaals, handtassen, etc. je vindt het daar allemaal. En dat maakt deze beurs net zo uniek. In Milaan heb je "Mipel", de grootste beurs van Europa voor lederwaren. In Parijs heb je "Eclat de Mode" een beurs voor juwelen. Zo heeft iedere beurs zijn specialiteit. Maar het bijzondere van Bisutex in Madrid is dat je daar werkelijk alle mode-accessoires samen vindt. Wat is ons opgevallen dit seizoen:

  • Tot ons groot jolijt: veel kleuren en creativiteit bij de ontwerpers.
  • Veel ontwerpers die bang zijn voor namaak van hun producten, daarom mochten er ook weinig foto's genomen worden.
  • Minder bezoekers bij de grote merken die ook kleinere standen hadden (de crisis?)
  • Het is dus duidelijk dat de consument steeds meer exclusieve en minder "gehypte" merken zoekt en zich dus niet langer laat dicteren wat "mode"  is.

Naast onze vaste merken zoals onder andere de Italiaanse juwelen van 10m²: tin_002_a_fushia_b en de sjaals van het Duitse merk Codello: codello-zomer selecteerde Babazou voor het komende lente- en zomerseizoen de volgende nieuwe merken: "@.com" van Pulseras de piel: Hippe lederen armbanden uit Barcelona voor zowel vrouwen als mannen. com1Matties: Trendy lederen handtassen met een juiste prijs/kwaliteit verhouding! matties Chamaquita: Subtiele en originele combinaties van parelmoer en leder. chamaquita Moody Wood: Goed nieuws! Reeds vorige zomer konden onze klanten kennis maken met de exclusieve handbeschilderde halskettingen, armbanden en oorbellen van Moody Wood en het was onmiddelijk een schot in de roos. En vanaf nu opnieuw verkrijgbaar, exclusief bij Babazou. moody-woodArtilaria: Budgetvriendelijke en originele ontwerpen uit het Noorden van Spanje artilariaWij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op op onze vernieuwde website of in onze shop: BABAZOU.COM Sint-Dionysiusstraat 49 9051 Sint Denijs Westrem Tel: 0032 9 221 35 49 Openingsuren: Dinsdag tot Zaterdag DOORLOPEND 10U30 TOT 18U

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.