Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
29Sep2015
Modetrend: Office Animal

Modetrend: Office Animal


Waar komen de dierenprints eigenlijk vandaan? Het zit zo. In de 18e eeuw begonnen Europeanen steeds meer te trekken naar Azië en Afrika. Daar kwamen ze al die dieren tegen waarvan we nu de prints dragen. Zij namen de dierenhuiden mee terug naar Europa. Zo kreeg de mode-industrie het idee om die prints kledij en accessoires te drukken. Maar sinds sekssymbolen zoals Marilyn Monroe uitbundig dierenprints droeg, gingen alle remmen los in de mode-wereld. De trend was gezet. En we zijn er nog steeds zot van.



Dierenprints blijven ook populair door hun neutrale kleuren zoals zwart, wit, bruin en beige. Dat zorgt ervoor dat dierenprints makkelijk te combineren zijn. Plus, ze zijn niet seizoensgebonden. Maar hoe moet je dierenprints combineren? Durf je nog niet rond te lopen met een grote winterjas met luipaardprint erop? Je hoeft zeker geen hele outfit in luipaardprint te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een egale jas en draag er een grote sjaal met luipaardprint erop. Of heb je het liever nóg subtieler? Draag een horloge met een slangenprint bandje? Ook in office-outfits zijn dierenprints onmisbaar. Het is oké om bij je zwart mantelpakje zebraprint-oorbellen te dragen. Of een klassiek horloge met slangenmotief. Dierenprints combineren is een hele leuke uitdaging en zorgt al gauw voor die scherpe touch in jouw outfit.

Voor dit thema hebben we enkele producten voor jullie samengesteld op de pagina 'modetrends'. KLIK HIER om naar de trendpagina te gaan.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.