Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Apr2010

Met de nieuwste accessoires je outfit updaten

Het is lente en binnenkort komen de communie- en lentefeesten er weer aan. Omdat iedereen er dan graag op zijn best uitziet gaan vrouwen op zoek naar originele kledij en accessoires.  Bereid je goed voor op je shopping, neem eerst je kleerkast onder handen, je zult verrast zijn wat je nog allemaal hebt. Zeker in tijden van crisis is het belangrijk  om creatief te zijn. ontdek wat er in je kleerkast ligtHeb je nog een leuk kleedje in je kast hangen, ga dan op zoek naar origineel accessoires. Een nieuwe sjaal en halsketting kunnen wonderen doen, ze geven je "oud" kleedje een totaal andere uitstraling. Ze leggen mooie accenten en maken het plaatje helemaal af. Bovendien hoeven die accessoires echt niet duur te zijn. De mode voor deze zomer is veelzijdig en gaat van romantisch tot futuristisch, van rock en punk tot glamour & glitz.

Juwelen

Voor je accessoires kan je dus kiezen uit megagrote juwelen of juist uiterst verfijnde sieraden. Kies je voor megagrote juwelen, hou dan rekening met de twee-op-drie regel. Dit is een combinatie van oorbellen met een halsketting of een halsketting met een armband. Zo vermijd je het alom gevreesde "kerstboom"-effect. Ga je voor verfijnde juwelen dan is deze twee-op-drie regel niet van toepassing. Grote trend en bovendien leuke tip: een lange halsketting maakt je slanker en groter.

Sjaals

sjaals_0101Een andere grote trend voor deze zomer is de sjaal. Heel origineel, je kan ze bijna als een juweel dragen.  Je vindt er in alle kleuren, lengtes en materialen. Een kleurrijke sjaal met zachte bedrukkingen rond je hals doet je gewoon stralen. Heb je sobere jurk met een diepe hals- en of ruguitsnijding, ga dan voor de Grace Kelly style. Leg de sjaal van voor naar achter en knoop deze achteraan in je hals. Is je sjaal lang genoeg, drapeer deze dan op je schouders en breng vervolgens de sjaal onder je armen door naar je rug en maak een knoop op je rug.  Zéér flatterend en super vrouwelijk! Handtassen Bij de keuze van je handtas kan je echt alle kanten op. enveloptasje4Je vindt er in alle kleuren en materialen, van bloemmotieven met pailletten tot vintageleder met stuts.Belangrijk bij je keuze is in de eerste plaats je persoonlijke kledingstijl.  Daarnaast moet je ook rekening houden met de gelegenheid waarvoor je een handtas koopt. Voor een communie- (of lentefeest) kan je kiezen voor een klein enveloptasje. Niet echt handig maar zo'n tasje geeft wel een hippe toets aan je outfit, zeker wanneer je kiest voor eentje met glitter. Ben je eerder een sportief type ga dan voor een grotere tas. Ook hier is de keuze uitgebreid. Voor het feest kan je bijvoorbeeld kiezen voor een schoudertas afgewerkt met handvaten gemaakt van schakelkettingen of een handtas met een grote strik. Zo maakt je je outfit vrouwelijker zonder je eigen stijl  uit het oog te verliezen. Wij wensen jullie alvast een prettig feest en mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Ingrid of kom langs bij Babazou in Sint Denijs Westrem. Breng je outfit mee, je kan deze aantrekken in onze shop. Samen met Ingrid kan je je keuze maken, volledig in harmonie met je outfit. Tot binnenkort, Ingrid Keukelier Personal Styliste Babazou Sint  Dionysiusstraat 49 9051  SINT DENIJS WESTREM 09/221.35.49 www.babazou.com

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.