Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Feb2018

Kleurentrends voorjaar 2014 - deel 1

pantone-kleuren-voorjaar-2014
Zouden we niet willen dat het al 18 graden was en zonnig? Het grauwe weer doet ons verlangen naar warme dagen met mooie zomerkleding en fleurige accessoires. Maar niet getreurd, want we kunnen ons alvast verheugen op een lente vol met fruitige en frisse kleuren. Pantone – de kenner op het gebied van trendkleuren – voorspelt een lente vol met zonnig geel, warm oranje, zinderend cayenne en koele violetten, blauwen en zachtgroen. In deel 1 de eerste trendkleurcombinaties. Volgende week volgen meer tips.

Hemelsblauw en zandkleur

hemelsblauw-en-zandkleur
De nieuwe lentekleuren 2014 combineren elk afzonderlijk perfect bij elkaar. Ga een voor een combinatie van hemelsblauw en zand (placid blue / sand) voor een koele en rustige kleurencombinatie. Ga bv. Eens voor een zandkleurige trenchcoat en combineer deze met hemelsblauwe accessoires zoals een handtas en oorbellen. Ook supermooi is een hemelsblauwe chiffon blouse in combinatie met een zandkleurige of hemelsblauwe kokerrok. Ga voor een grote zandkleurige tas en stijl af met snakeprint accessoires zoals een horlogeen schoenen.

Hemlock en Paloma

Hemlock-en-Paloma
De kleuren hemlock en paloma (uit het palet van Pantone) zijn twee koele kleuren die perfect met elkaar combineren.  Hemlock kan men omschrijven als 60’s groen (mintgroen is het net niet, maar komt in de buurt) en Paloma is een blauwgrijze tint die ook goed combineert bij warmere tinten zoals oranje of pink. Ga eens voor een grijze doorknoopjurk tot de knie met een lichtgroene tailleriem. Of draag de riem lager op de heupen (dit voorjaar is het accent van de taille verlegd naar de heupen, dus accentueren mag weer!). Draag daarbij een lichtgroene sjaal, die je casual om de hals drapeert of als haarband in het haar bind. Stijl af met een grote lichtgrijze handtas en ketting en armbanden met groene en grijze steentjes of kristallen.

Freesia en Violet Tulip

Freesia-en-Violet
Als er 1 een zomerse combinatie is, dan is het wel de combi van violet en fresiageel. Een instant associatie met de paasdagen komt toch wel op, maar hoe leuk is deze combinatie voor een van de eerste warme dagen! Ga voor stijlvol casual met een fresiakleurig broekpak of blouse in combinatie met jeans. De details zitten hem in de bijpassende sieraden en tasjes. Ga voor een violetkleurige clutch voor de avond en combineer deze met een stijlvolle strakke leren armband in violet. Een ketting met gele kralen geeft een leuke ton sur ton met de blouse/broekpak. Een violetkleurige kledingcombinatie, zoals bv. Een zakelijke nauwsluitende jurk met driekwartsmouw vraagt om gele accessoires. Een vrolijke gele sjaal met pailletten en een handtasje met franjes geven de zakelijke look een casual touch, dus is ook overdag perfect te dragen. Volgende week meer kleurencombinaties met de nieuwe lentekleuren 2014!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.