Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
01Mar2013

Kleed je zoals de bekende sterren

Angelina Jolie, Kate Moss, Jessica Alba, maar ook onze eigen Veerle Baetens en de Nederlandse Lieke van Lexmond schitteren altijd op de rode loper met de meest fantastische creaties en accessoires. Maar ook in het dagelijks leven zien de dames er uit om door een ringetje te halen. Hoe doen ze dat toch en nog belangrijker: hoe kunnen wij die sterrenlookook krijgen?

 Red Carpet proof

[caption id="attachment_2999" align="alignleft" width="290"]red-carpet-proof Angelina Joli straalt in designer dress met 2 simpele accessoires: clutch en oorstekers[/caption]  Wat opvalt bij de bekende sterren op de rode loper is dat ze nooit overboard gaan met accessoires. Ze kiezen voor een prachtige opvallende designerjurk, bijpassende glamour pumps en als accessoires alleen een mooie (satijnen) clutch of kleine handtas en een paar glimmende oorknoppen. Natuurlijk hoef je voor een etentje of avondje uit niet uit te pakken met een designer galajapon, maar het idee is duidelijk: Less = more. little-black-dressGa dus voor een opvallend jurkje, evt. met pailletten of in een mooie satijnen glansstof en stijl het af met een stijlvolle clutch en een paar bescheiden oorknoppen. De make-up mag overigens wel flamboyant zijn, met een mooie rood gestifte mond en zwart aangezette ogen. Als je gaat voor een little black dress of zwarte top met indigo jeans, dan mogen de sieraden wel weer opvallen. De modekleur van dit seizoen is smaragdgroen dus ga voor sieraden in deze kleur of combineer goud of zilver met natuurstenen voor een oriental glam look. shoes-smaragdgroenrode-ringsilver-shoessilver-armband

Trendsetters

[caption id="attachment_2995" align="alignright" width="172"]Jessic Alba gaat voor comfi en stylish Jessic Alba gaat voor comfi en stylish[/caption] Niet alleen op de rode loper zien de sterren er uit om op te eten, ook in het dagelijks leven kleden de meesten zich stijlvol. 1 van de redenen dat zij dit doen is omdat zij praktisch altijd worden gefotografeerd, zij kunnen zich het dus niet permitteren om er als een sloddervos bij te lopen. Daarnaast weten ze dat ze een voorbeeldfunctie hebben, niet voor niets is de stijl van Victoria Beckham, Kate Moss en Jennifer Anniston oneindig veel gekopieerd. Ze zijn vaak trendsetters en durven iets aan te trekken wat wij niet zo snel zouden durven dragen. Overdag dragen bekende sterren meestal drie key-accessoires met zich mee: een grote tas, een opvallend sieraad zoals een armband en/of een sjaal(tje). In de grote tas kunnen ze onder andere hun waterflesje, hun gsm, hun make-up en evt. wissel-garderobe in kwijt, mochten ze ineens een chique etentje met hun booking agent hebben. [caption id="attachment_3006" align="alignleft" width="342"]Jennifer Aniston draagt graag basics zoals jeans en blazerJennifer Aniston draagt graag basics zoals jeans en blazer[/caption] Qua kleding houden ze zich meestal bij de basics en gaan vaak toch ook voor het gemak. Kleding die makkelijk draagt maar toch goed overkomt: de maxi dress of rok, een basic - niet te nauwsluitende -top, een skinny of boyfriend jeans en een spijkerjasje, blazerjasje (afhankelijk van de gelegenheid) of vest. Qua schoenen zien we nog altijd de Uggs terugkeren, maar ook comfi leren slippertjes, (high top) sneakers en natuurlijk de sleehakken (stijlvol, vrouwelijk en comfortabel).

Copy the look

[caption id="attachment_3001" align="alignleft" width="180"]Sarah Jessica Parker in basic outfit met knallende accessoires Sarah Jessica Parker in basic outfit met knallende accessoires[/caption] [caption id="attachment_2996" align="alignright" width="160"]Kate Moss in Leopard met opvallende tas Kate Moss in Leopard met opvallende tas[/caption] Ga dus net als de bekendheden voor een basic comfortabele outfit voor overdag. Draag voor een casual look een jeans met basic top en een jack met een fleurige sjaal en ga voor een mooie grote tas, die best een beetje mag knallen dit voorjaar. Naar je werk? Ga dan voor een nette lange jas pink-sjaalgekleurde-ketting(trenchcoats zijn dit voorjaar een must, helemaal in leopard print!), een stijlvolle pantalon en een basic top. Stijl af met een paar pumps en tas in een pasteltint of juist een felle kleur en ga voor een mooie sierlijke ketting.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.