Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
24Aug2016
Kim, verantwoordelijke voor Babazou Maldegem

Kim, verantwoordelijke voor Babazou Maldegem

Haar verhaal bij Babazou begon enkele jaren geleden toen ze af en toe als jobstudente achter de schermen kwam helpen in de winkel te Sint-Denijs-Westrem. Wanneer de drukke kerstperiode aanbrak sprong ze ook af en toe in om Ingrid te helpen. Onder de vleugels van ‘the godmother’ bloeide zij open tot een geboren styling consulente.  En zoals het spreekwoord luidt: ‘Hard work pays off’ is zij vandaag dan ook de verantwoordelijke van de winkel in Maldegem.

Het is dan ook een job die op haar lijf geschreven is want elke dag haalt ze voldoening uit het geluk van de klanten. Toen ik haar de vraag stelde hoe zij Babazou zou omschrijven had ze een prachtig antwoord klaar: Elke klant is V.I.P, ongeacht zijn/haar achtergrond. De persoonlijke aanpak staat dan ook centraal bij Babazou. “We streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk te adviseren binnen hun stijl en budget en met onze ruime keuze zijn we er zeker van dat iedereen wel iets kan bekoren!” Het leukste aan Babazou vindt ze de variatie in het werk als verantwoordelijke. Zo leert ze elke dag bij en staat ze telkens voor nieuwe uitdagingen en de kers op de taart: Stijltips geven! Meer moet je toch niet hebben?

Gelukkig wordt Kim van andere mensen gelukkig maken, samen zijn met vrienden en familie en  ook gewoon van the simple things in life. Zo kan zij ontroerd worden door muziek  of onverwachte verassingen en attenties. In haar vrije tijd houdt ze van gezellig cocoonen met haar gezinnetje (lees: Isaac en haar 3 lieve katten).

Zoals jullie weten hebben wij bij Babazou een ruim assortiment aan fashion accessoires en Kim identificeert zichzelf dan ook met MelanO. Want net als MelanO is zij heel speels. Het leuke aan de collectie vindt ze dan ook dat je alles kunt aanpassen naargelang je outfit, leuk toch? 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.