Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
16Dec2013

Kerstaccessoires bij Babazou

Kerstaccessoires: metallics, zwart en rood

De goede Sint is nog niet het land uit of we staan alweer te trappelen om jullie leuke fashion-en accessoiretipsmee te geven voor de kerstdagen. Het leuke van de feestdagen is dat je alles uit de kast mag halen om een grand entree te maken. Mooie glitterjurken, feestelijke blouses, sjieke broekpakken, natuurlijk afgetopt met de mooiste feestelijke accessoires. Ben je een beetje verdwaald in glitterland? Lees de onderstaande tips en je zit altijd goed deze kerst:

Metallics

Een mooie metalic glittertop laat je stralen. Omdat een dergelijke top altijd erg opvallend is, denken mensen dat je dit het beste met zo weinig mogelijk sieraden en accessoires moet combineren. Maar dan krijg je juist het tegenovergestelde effect. Daarmee trek je alle aandacht naar de top.Door de top te combineren met een paar prachtige sieraden en kek tasje, zorg je ervoor dat je een mooie feestelijke combinatie hebt die goed op elkaar is afgestemd. De kleur van het tasje kan je laten terugkeren in de rok of broek, maar dit is niet noodzakelijk. Hoe leuk is het niet om met metallics te spelen. Ga voor een glanzend goudkleurig avondtasje om de feestelijke outfit nog meer te laten stralen. Door een goudkleurige ketting te dragen zie je er op en top feestelijk uit, met minimale inspanning. Een mooi goudkleurig armbandje is de finishing touch bij deze look. De make-up en nagels mag je gerust wat donkerder opbrengen dan gebruikelijk. Smokey eyes, zwarte of dieprode nagels maken het tot een classy geheel. Of wat dacht je van nagels in de kleur greige? Een mix tussen grijs en beige, chique en zeer actueel.

Feestelijk zwart

Met een zwarte top zit je eigenlijk altijd goed en deze is ook zeer makkelijk op te pimpen met allerhande feestelijke accessoires. Voor overdag kan je een zwarte top tot een vrolijk geheel maken middels een kleurige zijden sjaal. Het is leuk om daarbij een paar grote oorhangers te dragen, dat kan ook, omdat de top basic is. Combineer met een paar mooie armbanden of opvallende ringen. Je haar steek je strak weg naar achter, zodat de oorbellen goed opvallen, maar je kunt er ook voor kiezen het los te laten hangen. Zorg er dan voor dat het mooi glanst door gebruik van een stijltang en glansspray, very festive! Je make-up hou je overdag rustig, met wat mascara, oogpotlood, lipgloss en blush. Voor een feestelijk kerstdiner mag je weer meer uitpakken: glitter ogenschaduw, berry lips en nagels of eyeliner met wings. Op onze Pinterest pagina leer je hoe je dit kan doen.Een andere look voor je zwarte top krijg je weer door bijvoorbeeld een crème-kleurige sjaal te dragen met gouddetail. Wist je dat iedereen deze kleur kan hebben? Dit komt omdat het niet spierwit is en omdat er ook metallic details inzitten, dit flatteert de huid. Je kan rustig bij de sjaal ook een ketting dragen, dit geeft de look net iets extra’s. In plaats van zwarte kousen en pumps kun je  ’s avonds ook kiezen voor kousen met een werkje of kantdetail. Diegenen die niet zo snel kou lijden, kunnen – stoer! – helemaal geen panty dragen. Vergeet niet de benen even bij te werken met een selftanner en daarna de mooiste glittermuiltjes aan.

Het rode gevaar

Wat zou kerst zonder rood zijn? Daarom is het eigenlijk een must om in elk geval 1 van de kerstdagen een prachtige rode combinatie aan te trekken. En je weet: rood kleurt altijd prachtig bij zilver en goud. Ben je niet zo’n rood fan? Hou het dan bij een rood spaghetti topje onder een zwart blazertje bij een zwarte pantalon, combineer met een mooie laktas zoals op de afbeelding. Een paar oorhangers met rode steentjes, een opvallende ketting met rode details, rode pumps en een ring met dieprode steen. In 1 woord: chique! Voor de dames voor wie het niet rood genoeg kan zijn: ga voor die dieprode jurk en combineer met zilveren sieraden, zoals deze armband en ketting. Maak de ogen lekker donker, maar zorg er wel voor dat je niet op een wasbeertje lijkt, het moet chique blijven. Wat rood gekleurde lipgloss en je bent klaar om een blijvende indruk te maken!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.