Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
14Mei2012

Hoe knoop je een vierkante sjaal?


Wanneer je bij Babazou een prachtige vierkante sjaal hebt aangeschaft, dan is het belangrijk om te weten hoe je zo'n sjaal eigenlijk vastknoopt. Normaliter dragen mensen hun fashion sjaal altijd nonchalant om de hals, maar er zijn zoveel meer technieken om je sjaal vast te knopen. En zo moeilijk zijn die technieken helemaal niet, vooral met behulp van onze video waarop 7 knooptechnieken worden uitgelegd. Eigenlijk zorgt elke knooptechniek weer voor een totaal andere look. Hoe leuk is het om te zien dat je met 1 sjaal zoveel verschillende mogelijkheden hebt? Bij elke outfit past weer een andere knooptechniek, of nog beter: met elke knooptechniek heb jij weer een compleet andere outfit! Hieronder stippen we kort enkele knooptechnieken aan om zo een indruk te geven van de instructie-video.

De klassieker De klassieke knooptechniek, waarbij je de vierkante sjaal oprolt tot een langwerpige doek, omslaat om de hals en daarna een frivole knoop legt met beide uiteinden is een echte golden oldie. We zagen het al bij Audrey Hepburn en Grace Kelly en is nog steeds een geliefde knooptechniek. Haalt de dame in je naar boven! Goed te combineren met een mooie witte blouse en klassieke pantalon. Prachtig eenvoudig, maar toch een eyecatcher voor naar het werk.

De Pussybow De 70's knooptechniek waarbij de vierkante sjaal wordt opgerold tot een langwerpige doek, om de hals wordt geslagen en vervolgens losjes wordt gestrikt tot een opvallende strik. Superleuk bij de huidige 60's en 70's mode. Nu hoef je niet meer op zoek naar een 70's secretary look blouse met Pussybow! Grijp een lurex blouse uit je kast, combineer deze met een vierkante sjaal en knoop de sjaal tot een glam pussybow. 70's nostalgie verzekert!

De Arabic delight! Voor een nonchalante look die goed gecombineerd kan worden met een jeans en een kittig truitje is de knooptechniek Arabic Delight wat voor jou! Vouw de vierkante sjaal tot een driehoek. Knoop de sjaal losjes om de hals met de punt op je borst, de losse uiteinden vouw je terug naar voren en knoop je samen tot een nonchalante knoedel. Prop de uiteinden aan de onderzijde een beetje naar binnen en voila, Yasar Arafat is er niets bij! Deze knooptechniek zagen we veelvuldig in de 80's, bij de punkers en alto's, maar is weer terug van weggeweest. Superstoer en supermakkelijk! Wil je nog meer knooptechnieken onder de knie krijgen? Kijk dan onze instructie-video en leer stap voor stap hoe je met behulp van een vierkante sjaal 7 verschillende outfits kunt maken.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.