Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
18Oct2010

Handtassen winter 2010

Van heel grote handtassen tot juist kleine tasjes.

Groot of klein? Het formaat en de vorm van de handtassen werden lange tijd gedicteerd door trends. Vandaag is vooral het draagcomfort van de vrouw dat primeert, in alle mogelijke formaten en vormen. Net zoals een vrouw haar kledij aanpast aan de omstandigheden, past zij ook haar handtas aan. Overdag kan dat een grote handtas zijn waar eventueel een A4-formaat in past en alle mogelijke boodschappen kan in opgeborgen worden. Deze tas mag ruim, leuk en casual zijn, liefst één met een ruime riem en van een licht materiaal. Voor een feest of gewoon een avondje uit kan een kleiner en dus koketter exemplaar wonderen doen. Dit zijn tevens ook handtassen die je slanker maken. Het aanbod van avondtasjes is het laatste seizoen trouwens zeer uitgebreid. Babazou haalt haar collecties vooral uit Zuid-Europa, waar de trend van avondtasjes nooit is weggeweest en waar de keuze zeer groot is. We kozen voor avondtasjes in alle vormen en formaten: kleine tasjes in dezelfde stijl als de grote handtassen, glamourtasjes in kant of versierd met pluimen of pailletten en avondtasjes met kleine blinkende kettinkjes.

Kleuren:

gevlochten-koper-schoudertas2oranje-enveloptasje2bruine-handtas2 Net zoals alle accessoires mogen handtassen heel kleurrijk zijn. Je vindt ze in alle kleuren en vormen. Naast alle kleurschakeringen van paars tot lila is felrood een topper. Avondtasjes vind je in oker, oranje en fuchsiaroze maar ook in zwart en bruin blijven trend. Kies voor tasjes die een leuk en pittig accent leggen. Voor overdag zien wij alle mogelijke tonen van grijs, liefst met een metalen glans. Ook brons,rood koper, oud zilver en lichtgoud doen het goed. Bruin is het nieuwe zwart in het tassengamma, met de nadruk op cognac en taupe. En zoals altijd blijft zwart aanwezig in alle collecties.

Kettingen en studs:

Deze tassen spelen helemaal in op de power fashion van rock en punk. Vandaag worden deze tassen veel subtieler gebracht, met kleine spijkertjes en ringvormige details in metaal. De avondtasjes zijn versierd met kleine, glimmende kettinkjes net zoals de modellen uit de jaren twintig. rood-enveloptasjeblauw-tasje-met-schakelschouderriem3

Matelassé:

Met een knipoog naar de "donsjassen" zien wij vandaag handtassen die gematelasseerd of doorstikt zijn. Je vindt ze in alle materialen: van zilverkleurig, gecoat leder tot superglanzend nylon in alle mogelijke kleuren. enveloptasje-gematlasseerdhandtas-gematelasseerd-dark-blue

Strikjes, drapages en pailetten:

Net zoals in de kleding vind je ook in de tassenmode heel veel strikken, drapages, pailetten en franjes. Handtassen met plooien, boorden van geplisseerd leder zijn musthaves, ze bezorgen je outfit een hoog modegehalte. geel-beige-enveloptasje1feestelijk-wit-tasje1

Bont en dierenprinten:

Accessoires met een hoge aaibaarheidsfactor doen het goed. Konijnenbont, omgekeerd schaap en mongools lam zijn alom vertegenwoordigd, zowel in jassen als in handtassen. Gelukkig speelt in de bontrage het nepbont de hoofdrol, zo kan iedereen deze trend volgen. croco-handtasje1vintage-enveloptasje2

Retro - look:

Mode wordt dezer dagen heel sterk beïnvloed door de retrolook en dat is voor handtassen niet anders. Voor de avondtasjes lieten ontwerpers zich inspireren door de jaren twintig. Ook de kokette handtassenmode uit de jaren dertig en vijftig worden weer van onder het stof gehaald. En de glimmende, gematelasseerde handtassen doen ons denken aan de "Millet" invloeden uit de jaren 80. vintage-handtas-kaki1schoudertas-zwart1

Je handtas is een persoonlijk item.

Je handtas is een heel persoonlijk item. Niet het merk, de mode of het prijskaartje en het criterium bij de keuze van je nieuwe handtas, wel: voel je goed met je handtas. Want veel meer dan andere voorwerpen is de handtas een belangrijk aspect van je vrouwelijke identiteit:  je handtas zegt wie je bent.

Hoe kiest U nu de juiste handtas volgens deze trends?

Je handtas is een heel persoonlijk item. Niet het merk, de mode of het prijskaartje en het criterium bij de keuze van je nieuwe handtas, wel: voel je goed met je handtas. Want veel meer dan andere voorwerpen is de handtas een belangrijk aspect van je vrouwelijke identiteit:  je handtas zegt wie je bent. Hoe kies je de juiste handtas?  

  1. Hou rekening met de weersomstandigheden. Bv. Het is niet aangeraden een handtas in stof te dragen bij hevig regenweer.
  2. Kies het ontwerp dat jij zelf leuk vindt. Iedereen heeft een andere smaak en stijl. Sommige vrouwen kiezen liever een handtas die aan al hun eisen voldoet, terwijl andere vrouwen een tas kopen op basis van de look.
  3. Variatie: Binnen je eigen stijl heb je veel mogelijke combinaties van kleur en materiaal.
  4. Budget: Budget is belangrijk. Designer handtassen zijn duur en trends wisselen snel, dus overweeg bij de aankoop van een handstas of die wel binnen je budget past. Is je budget eerder beperkt, ga dan op zoek naar een gelijkaardig alternatief en ga voor een handtas die langer meegaat en die te combineren is met verschillende stijlen.
  5. Blijf creatief in je zoektocht naar de juiste handtas. Haal regelmatig een vrouwenblad, zoals Marie Claire en Elle in huis . Ze staan boordevol trends en ze geven je een uitstekend overzicht van alles wat "in" is.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.