Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
11Feb2013

Grafische prints: welke mode-accessoires combineer ik hierbij?

grafisch-designAankomend seizoengaan we veel grafische prints zien: dus veel opvallende dessins met cirkels, kubistische vormen en psychedelische opdrukken. Deze grafische prints vonden hun oorsprong in de 60’s, waarbij designer Emilio Pucci furore maakte met zijn overbekende psychedelische prints in zoete kleuren. Dit seizoen zien we deze prints weer volop in de winkelrekken hangen, overigens wel de geüpdate variant met strakkere lijnen en gecomputeriseerde afbeeldingen. 1 ding is zeker met deze prints: opvallen zul je! Maar welke sieraden en tassen draag je eigenlijk bij zulke opvallende prints?

Grafisch zwart wit

gestreept-kleedjeDe klassieker blijft de grafische print in zwart wit. Ondanks dat zwart en wit niet officieel als kleuren bestempeld mogen worden vinden wij het 1 van de meest strakke kleurencombi’s ooit. Omdat zwart en wit eigenlijk bij alle kleuren staan kan je eindeloos variëren met knallende kleuren of juist pasteltinten.halsketting_2 Combineer bijvoorbeeld een grote felroze tas  en een paar lekkere grove armbanden in dezelfde kleur en stift je lippen in hardroze voor een kekke 80’s vibe. Of ga voor een zachtroze zadeltas en een paar klassieke goudkleurige sieraden voor de wat meer ladylike variant.

Multi color

gele armbandgrafische-topSommige grafische prints bestaan het meerdere kleuren, waardoor het moeilijk is een passende tas en sieraad te vinden die niet overschaduwd worden door de print en kleuren van de garderobe. Let bij een Multi-color grafische print vooral op de hoofdtint, dwz de tint die het meeste voorkomt of opvalt in de jurk, top of pantalon. In de top hiernaast  is geel de meest opvallende kleur. schoudertas-zwartgele-handtasDaarom zou een gele tas perfect passen bij dit item. Weet je niet precies wat de hoofdtint is of vind je geen sieraden of tassen in die tint? Ga dan voor zwart. Met zwart zit je veilig en combineert bij alles.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.