Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
08Mei2010

Geschenktips op radio MNM

Babazou webshop is op de radio getipt als site van de dag! U kan hieronder de sitetip opnieuw beluisteren. [sc_embed_player fileurl="http://www.babazou.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/babazou3.mp3"]   Radio MNM is zo enthousiast over onze webshop dat ze afgelopen week haar 'sitetip van de dag' daaraan besteedde. De twee presentatrices raakten niet uitgepraat over de vele accessoires en geschenken die je bij ons kunt krijgen. "Origineel en stijlvol", werden ze genoemd, "en het goeie van de zaak is dat het allemaal zo betaalbaar is." Een van de twee dames was erg te spreken over de horloges van het Italiaanse merk Too Late, in allerlei hippe kleuren, waterdicht en met siliconen band. Er zijn zoveel kleuren, je kunt bij iedere outfit een andere kiezen, voor de prijs hoef je dat niet te laten. De handtassen werden ook zeer positief door de dames becommentarieerd. Grote tassen, vintage tassen, enveloptasjes... de twee wisten er wel weg mee. Maar zo'n stijlvol tasje vinden ze wel een tikkeltje onhandig op een receptie omdat je dan eigenlijk drie handen nodig hebt: voor je drankje, voor je hapje en voor je enveloptasje. Waarom dan niet het tasje onder de schouder genomen? Helemaal geen probleem toch? Lekker shoppen met een grote handtas zagen de presentatrices wel zitten. In zo'n tas kun je immers heel veel kwijt? Misschien komen ze wel naar de 'echte' winkel van Babazou in Sint Denijs Westrem, waar je lekker ouderwets kunt snuffelen en passen voor je iets aanschaft. Of je online bestelde artikelen kunt ophalen, zodat je ze nog sneller in huis hebt dan de snelle bezorging van Babazou. Alle artikelen bij Babazou, online en offline, worden gekozen door een ontwerpster en een styliste, zo meldde MNM. En dat ze van duurzame kwaliteit zijn én betaalbaar heeft wellicht wel meegewerkt aan het feit dat onze webshop tot sitetip van de dag was gekozen. Natuurlijk werd ook onze wekelijkse superaanbieding vermeld. Elke dinsdag hebben wij voor onze klanten een prachtig accessoire voor een fantastische prijs. Afgelopen week was dat een mooie grote handtas, dinsdag 11 mei is dat een zwarte halsketting met parelmoer steentjes en parels die met maar liefst ruim 30 procent korting kan worden aangeschaft. Op deze manier wordt het wel heel aantrekkelijk om je ladekast te vullen met accessoires voor elke gelegenheid. Het fijne aan Babazou is dat alle accessoires exclusief voor de Benelux zijn. Waarom dat fijn is? Jij schaft wat moois aan en je loopt twee weken later langs een etalage en ziet precies hetzelfde accessoire liggen waar jij zo trots op bent. Dat zal je bij Babazou dus niet gebeuren! Jij bent uniek en dat is Babazou ook.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.