Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
25Jan2013

Fashiontrends voor 2013

fashiontrends_2013De lente is nog lang niet in zicht, maar Babazou maakt zich al klaar voor de eerste zonnestralen waarbij we ons weer in vrolijkere kleuren kunnen hullen en de mooiste nieuwe sieraden en tassen kunnen dragen.  Geïnspireerd door de nieuwe lente/zomercollecties 2013 op de catwalks geven we je hieronder mee welke kleuren en welke styletrendshelemaal hot zijn aankomend seizoen.

Fonkelende kleuren

warme_kleurenkoele_kleurenkoele_kleuren-1Wat een prachtige kleuren gaan we aankomend seizoen zien! Van dieprood en pioenroze, naar hemelsblauw, jade en neongeel. Vooral de kleuren van sprankelende edelstenen zoals robijnrood, het fonkelende paars van amethist en groentinten van smaragd en jade springen eruit. Ook de combinatie van zwart-wit blijft een klassieker dit seizoen. Vooral zwart-wit in grote kleurvlakken, of grafische prints worden het helemaal dit seizoen, maar ook zwart-wit in combinatie met felgeel of een andere felle kleur.

Bloemenpracht

bloemenprintsGooi je kleding met bloemenprints nog maar niet weg, want aankomend modeseizoen gaan we bloemenprints nog veel zien. Pantalons, rokken, topjes en jurkjes, alles heeft een all over print met lieflijke bloemen zoals viooltjes, tulpen, pioenroosjes en klaprozen. Denk bij deze bloemenprints aan English garden party’s en Laura Ashley motieven. Draag een  top en pantalon in all over bloemenprint bij elkaar, alsof je een jumpsuit aanhebt. Combineer met een ketting of armband in grove stijl, dat zorgt voor wat robuustheid in je outfit. Daarnaast gaan we ook de exotische (bloemen) prints nog veelvuldig zien. Grote opvallende printsmet fleurige bijna grafisch uitziende bloemenpracht.

Op je strepen staan

strepengrafische_printDeze lente en zomer staan ook in het teken van strepen. De aloude en klassieke Bretonse streep in blauw wit, rood wit of zwart wit blijven we zien, maar ook etnic stripes zoals Inca patronen, afgewisseld met zigzagpatronen of grafische lijnen zijn nog steeds helemaal hot.  Beperk alleen je kleding tot een streeppatroon, je tas of sjaal hou je effen. Wel leuk is je streepjeskleding te combineren met een flinke tas in een knallende kleur.

We’ve got the power

blazerblazer_jurkjumpsuitPowersuits in de vorm van pakken met blazer en pantalon,  blazerjurkjes en jumpsuits zijn de eyecatchers dit zomerseizoen. Opvallend is de aandacht op de hals en schouderpartij. Ofwel door middel van flinke schouderstukken en boothalzen of door een eenvoudige neklijn zonder kraag. Maar ook de standaard tuxedo stijl powersuits zijn hip en happening. Draag zulke suits met pumps met puntige teen en een handtas met krokoprint.

Getailleerd

taillejurkpeplumjurkjeVrouwelijke silhouetten dit aankomende seizoen, met een accent op de taille. Prachtige getailleerde jasjes en peplum tops en jurkjes blijven nog even zien in het straatbeeld. Gooi die taillejurkjes van afgelopen winter dus niet gelijk weg, maar stijl ze af met accessoires in de nieuwe lentekleuren. Tegenover deze tailleringen zien we ook de a-lijn jurkjes (uitlopende jurkjes) terugkomen. Met een flinke knipoog naar de 60’s qua belijning. Bij een peplumjurkje of top met een strapless bovenzijde of ronde hals kan je een mooi zijden sjaaltje dragen in felle kleuren. Bij Dior zagen we de sjaals in een simpele knoop om de hals gedrapeerd, de uiteinden op de rug gedragen. Het A-lijn jurkje komt het beste uit met een chunky ketting of grove armbanden. Stijl af met een 60’s style handtas en plateaupumps met flinke blokhakken. Lees volgende week nog meer over de lente en zomertrends voor 2013!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.