Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
18Mei2012

Enveloptasjes voor het feest

Hoe meer we naar de zomer toegaan, hoe meer feestjes en party's worden georganiseerd. Voor zulke gelegenheden is de enveloptas de perfecte accessoire om mee te nemen. De enveloptas is doorgaans klein en handzaam, hoewel we deze zomer ook grotere exemplaren tegenkomen. Het fijne aan een enveloptas is het feit dat hij groot genoeg is om de noodzakelijke persoonlijke bezittingen mee te nemen, zoals een portemonnee, een mobiele telefoon en een lipstick of poederdoos en tegelijk klein genoeg om elegant en gestyled voor de dag te komen. Een enveloptasje, of - zoals de Engelsen het noemen - een clutch, draag je in de hand. De naam enveloptas is aan dit type tasje gegeven omdat het lijkt op, hoe kan het ook anders, een envelop. Sommige exemplaren hebben echter een handig hengsel of schouderriempje waardoor je je handen vrij hebt. Een prachtig exemplaar is Enveloptasje Gold, bezet met goudkleurige pareltjes en een schouderriem van schakeltjes. Combineer dit schatje met gouden accessoires zoals de armband en ketting met matte goudkleurige parels. Een prachtige combinatie, vooral als je dit draagt met een zomerse top, jeans en mooie sandaaltjes in goudtinten. Om een feestelijke outfit te creëren hoef je echt niet altijd in vol ornaat, behangen met sieraden en aangekleed met pompeuze jurken. Less is more in dit geval en zo leg je de nadruk op de mooie accessoires en prachtige enveloptas.

Moet je naar een feestje van de zaak en is het belangrijk er zakelijk maar toch feestelijk uit te zien? Dan is het niet de bedoeling in jeans te verschijnen (tenzij hierom specifiek wordt gevraagd). Een mooie zwarte pantalon of kokerrok, een stoere camel kleurige safari blouse met klepzakjes of een ladylike kleurige chiffon blouse met strik dienen als basis. Bij zowel de rok als de pantalon is het rood gelakte enveloptasje een must! Combineer met een paar pumps, brogues of sandalen in dezelfde kleur. Indien je kiest voor de combi met de safari blouse, combineer deze dan met de prachtige houten parelketting. Een kunstwerk op zich!

Ben je meer voor de ladylike variant met chiffon blouse in felle kleur, ga dan voor de grijze halsketting met bloem. Deze springt er gegarandeerd uit door de parelmoerglans en geeft je outfit een chique randje.

Ook heb je in het voorjaar en zomer meer dan anders te maken met bruiloften. En waar anders dan op een bruiloft kun je je mooiste outfit aan! Weer een gelegenheid om een feestelijk tasje mee te nemen. Bij een bruiloft is het belangrijk ingetogen feestelijk gekleed te gaan, je mag immers de bruid niet overtreffen. Meeste mensen kiezen voor subtiele kleuren qua kleding, maar het is niet gezegd dat je niet mag knallen in kleur wat betreft je clutch! Een opvallend en feestelijk tasje is de paars blauwe clutch bezaaid met satijnen bloemen. Prachtig in combinatie met een paar petrolblauwe lakpumps en opvallende blauwe en paarse accessoires zoals de kralenarmband in vrolijke blauwe tinten. Ben je meer van de klassieke 60's stijl tasjes, dan is het enveloptasje met zwarte parels echt iets voor jou.

Combineer met  pop-art houten armbanden in zwart en wit.  Een mooie witte voile blouse, kokerrokje en plateausandelen dienen als basis. Subtiel chique a la Hepburn.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.