Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
17Feb2014

Engelse country chique

Januari en februari zijn grauwe maanden met veel regen, maar Babazou brengt pit in deze periode met de leukste kleurrijkste accessoires die perfect passen bij een heerlijke winterse wandeling in Engelse stijl.

Boygirl

Boygirl
Ga voor statement sieraden in fonkelend goudof opvallend zilver in combinatie met ruiten en degelijke stappers zoals brogues. Ook chunkie sieraden met grove schakels geven je landelijke outfit seks-appeal. Draag in contrast weer een lieflijk schooltasje of maak een entree met een enorme big bag waar je alles in kwijt kan. Make-up? Flink aangezette lippen maken het boyish weer girly.

English country garden

english-country-garden
Bij Mulberry voerden bloemige stoffen in wit, oranje en zwart de boventoon tijdens hun lente/zomer modeshow ’14. Ga ook voor English country garden style met vrouwelijke kokerrok en blouse met bloemenprints. Draag ladylike shoppertassen of rieten manden voor dat je ne sais quoi. Of kies eens een doorknoopjurk met alle over bloemenprint. Geef het een city-chique vibe met hakken met blokhak en een strakke clutch. Sieraden hou je simpel door een enkele brede houten armband of  een paar pareloorknoppen.

English Rose

English-Rose
Pastels zijn de zomerhit in 2014. Ga voor de lieflijke tint blushroze of goudrose voor een feelgood vibe. Kies een blushroze wollen ruime jas en draag deze op een kanten jurk of kokerrok. Combineer met poederkleuren, parels en metallics voor een moderne twist. Prachtig en heel zoet is blushroze in combinatie met mintgroen. Ontwijk een overdosis en ga alleen voor een mintgroene clutch en armband met kralen. Alleen voor de echte (b)engeltjes ;-)

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.