Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
30Jul2018
Stijldossier: een passende halsketting voor iedereen

Stijldossier: een passende halsketting voor iedereen

Je kan beide kanten opgaan: minimalistisch & strak enerzijds, glamour & bling anderzijds. Sommige brands slagen er in om beide stijlen te combinerenThe bigger the better of eenvoud maakt schoon? Waarom niet gaan voor één statement item in combinatie met fijnere juwelen? 

Simplicity is elegant

De slogan ‘It’s all in the details’ op jouw lijf geschreven? Lees dan zeker verder ;-). 
Zoals jullie reeds weten, is Babazou grote fan van merken met karakter en vooral van uniekeitems. Wij maakten een selectie van onze favorieten:

Imotionals

Something so small can mean so much. Dit zijn de eigen woorden van Imotionals. Het Nederlands sieradenmerk staat bekend om haar betaalbare zilveren sieraden, van hoge kwaliteit. Kies je eigen initialen en speel met verschillende laagjes. Het leuke aan deze halskettingen is dat ze werkelijk bij elke gelegenheid passen.   

Mi Moneda

 

Meer dan een juwelenmerk, Mi Moneda is gegroeid tot een echt fashionmerk. Geheim achter het succes? Het merk snapt dat elke vrouw uniek is en daarbij past een bijzondere stijl. Ook celebs houden van deze sieraden: niet alleen Rihanna maar ook Vanessa Hudgens, Kendall Jenner en veel andere fashionqueens werden reeds gespot met dit merk. 

Cluse

Het Nederlandse merk Cluse is al een lange tijd gekend door haar prachtige horloges. Cluse staat voor de schoonheid van eenvoud en deze focus voert het merk ook door in haar juwelen. Curious? Neem ook eens een kijkje naar de matching armbanden en oorbellen. 

Bling Bling - Make a statement

Diegenen die graag dat tikkeltje extra hebben, houden al eens van wat meer glitter & glamour. Met deze kanjers inspireren wij jullie alvast.

Phantasya 


Dreams are made of gems... Het merk Phantasya staat voor kwaliteit en de tijdloze collecties definiëren het Zwitserse merk. Kenmerkend zijn de Swarovski steentjes, beschikbaar in 6 verschillende kleuren. Stuk voor stuk uniek: een verzameling sieraden die stijl, elegantie en plezier oproepen.

Silver Rose 

Belgique c'est chique. Het juwelenmerk van eigen bodem, Silver Rose, is een trendsetter wat betreft zilveren juwelen. Ze worden afgewerkt met zirconia en stralen luxe en verfijndheid uit. Een collectie voor iedereen die houdt van dat tikkeltje bling bling, die je outfit een kleine boost geeft. 

 

 

Welke is jouw favoriet?
Deel het met ons in een berichtje hieronder of via sociale media.

Liefs,

Babazou

#goodmoodaccessoires

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.