Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
30Sep2014
Drie combinaties met een shopper handtas

Drie combinaties met een shopper handtas

Toen we vroeger met de shopper handtas van moeder de deur uit moesten voor de boodschappen, wilden we het liefst een omweg maken, zodat niemand je kon spotten met die gekke grote boodschappentas. Tegenwoordig is de shopper allang niet meer die lelijke canvas tas van weleer, maar een puik en heel hip stukje fashion waar je gezien mee wilt worden.De shopper is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en ondanks dat het formaat nog heerlijk groot is, doen we er niet alleen maar onze boodschappen mee. Ook voor een avondje uit, een dagje in het park of naar het werk is de shopper de ultieme handtas.

De zakelijke shopper

zakelijke-shopperGa voor een klassiek model in zwart voor bij jouw zakelijke outfit. Je kunt er alles in kwijt, van laptop tot dossiers en leesvoer voor het forensen met de trein. Combineer met zwarte kleding en evt. rode details als een wollen jasje met driekwartmouw. De accessoires beperk je tot een horloge met donker leren band en evt. een paar zilveren of gouden oorknoppen.

De vrijetijd shopper

vrijetijd-shopperGa je een dagje de stad in of lekker een nazomers terrasje pikken? Ga dan voor een shopper in een aparte kleur die je outfit aanvult. Super handig zijn aparte zijvakken waar je je sleutels en telefoon in kwijt kan zonder uren gefrustreerd in je tas te hoeven graaien op zoek naar. Combineer dit najaar de superhippe kleur bordeauxrood met mostinten en zwart.

De uitgaansshopper

uitgaansshopper Ja, ook voor een avondje uit kan je naar een shopper grijpen, misschien niet een model zoals die we naar het werk dragen, maar een klein model met lange handvatten en mooi goud-of zilverkleurig beslag. Prachtig staat een navy kleur shopper bij een zwarte kanten top op een klassieke leren kokerrok. Stijl af met een opvallende ring met kristallen voor een fonkelende avond.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.