Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
23Feb2018

Draag een warme sjaal in een vrolijk kleur

warme_sjaalsDames, let erop dat je aankomende dagen geen kou vat want de temperaturen gaan vanaf dit weekend flink naar beneden! Weer je tegen de kou met een heerlijke warme, maar ook vrolijke wintersjaal. Dus laat die gure wind maar komen,want jij kan wel tegen een stootje met de nieuwe warme sjaals van Babazou. De lekkere warme sjaals zijn te krijgen in de kleuren Aqua, Beige, Blauw, Fuchsia, Groen, Groen-blauw, Lila, Oranje, Paars, Rood en Roze. Ze zijn gemaakt van hoogpolig acrylique, wat heerlijk warm houdt bij zelfs de koudste temperaturen. Grove breisels staan superleuk bij wollen wintermantels. Ben je in het bezit van een grijze mantel, dan fleurt een sjaal in lila of paars je jas helemaal op. Maar ook wollen jassen in andere kleuren gaan goed samen met deze sjaals. Kijk maar eens hoe je look opgefrist wordt met een sjaal in een vrolijke kleur. Een supercombi is een grijze wollen mantel, een blauwe sjaal, een paar kekke blauwe laarsjes en een coole blauwe tas. Kijk voor meer blauwe tips bij winterblues. grijze-wollen-mantelsjaalsblauwe_schoenblauwe_schoudertas Ben je in het bezit van een stoer bikerjasje? Leuk hem op door een sjaal in een vrolijke kleur, scheelt in elk geval een hoop in warmte, aangezien een bikerjasje niet heel erg warm is. Een zwart bikerjasje staat super met een lekkere felrode sjaal, maar ook groen is helemaal top. Een paar opvallende pumps, een skinny, een stijlvol rood handtasje en een felrode lipstick en je bent de bombe.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.