Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
13Mar2018
Dit was de eerste Babazou Late Night Shopping

Dit was de eerste Babazou Late Night Shopping

De winkel te Lochristi werd omgetoverd tot een shopping paradijs met alles erop en eraan. Iedereen werd verwelkomd met een lekker drankje en hapje, voorzien door Toost Gent. Op de achtergrond zorgden de leuke beats voor de nodige sfeer - al waren de juwelen en andere accessoires voor de meesten genoeg om de avond mee te vullen. ;-)

Toost Gent, 'het vernieuwde hapjesconcept', is gespecialiseerd in hapjes uit de klassieke keuken. Maar niet zomaar hapjes, de delicatessen werden prachtig gepresenteerd! Meer nog, de smaak was verbazingwekkend: verfijnd en in een verrassend nieuwe en originele vorm.

PS, wisten jullie dit? Om hun ecologische voetafdruk te verkleinen haalt Toost de ingrediënten zoveel als mogelijk bij lokale ambachtelijke producenten & met een bio-label! 

Een hele avond lang stonden de Babazou stylistes klaar om de aanwezigen stijladvies te geven. De juiste oorbellen bij elke outfit, of die handtas shoppen waar je al zolang naar verlangde. Bovendien waren er enorm veel nieuwe collecties binnen in de winkel! Babazou had o.a. de primeur voor België: de nieuwste collectie van MelanO!

Het was een avond full of surprises. De avond zelf maakten alle aanwezigen kans op een paar prachtige oorbellen van Murielle Perrotti! Op het eind van de avond kreeg iedereen een afscheid om 'U' tegen te zeggen. Dankzij de accessoires van MiraclesBy Annelien Coorevits, Ted Baker, Souvenirs de Pomme, Silver Rose en de juwelen van Casa Jewelry kon Babazou elke aanwezige verwennen met een leuke goodiebag!

Zo'n avond moest vastgelegd worden op foto, don't you think? Het volledige album kunnen jullie hier bekijken op: Facebook (tag & like er maar op los!)

Goed nieuws! Er is een volgende editie op komst dus, al wie er nu niet kon bij zijn, waag je kans ;-).

Wij kijken alvast uit naar de volgende! Jullie ook?


Liefs,

Babazou

#goodmoodaccessoires

Reacties

Maria-Laura Lambert
Geplaatst op 2018-04-12 10:30:21
Beste Hilde,

Bedankt voor je reactie. Babazou wenst u een goed herstel toe.

Vriendelijke groeten, Babazou
Hilde De mild
Geplaatst op 2018-03-14 10:20:43
Amai mooi. Kijk uit naar de volgende want ben nu aan herstellen van longontsteking. Tot gauw

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.