Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
14Mei2018
Ding Dong, Wedding Belles

Ding Dong, Wedding Belles

The big day. Elke bruid wil er perfect uitzien. Dit betekent natuurlijk de perfecte jurk, ook accessoires spelen een grote rol. Maar, accessoires can make or break an outfit.

Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken. Past dit kapsel bij de stijl van de jurk? Is dit too much, of juist niet genoeg? Het is uiterst belangrijk dat je accessoires je jurk complimenteren, niet de aandacht ervan afleiden. Velen vinden inspiratie op Instagram of Pinterest, maar gelukkig kan u bij Babazou altijd terecht voor stijladvies & tips

Statement earrings

Statement oorbellen zijn 2018 een échte trend, dit geldt ook voor bruiden. Natuurlijk is het belangrijkste juweel die dag je ring, maar gun jezelf dat tikkeltje extra en ga voor een paar schitterende oorbellen

Draag je graag oorbellen, maar vestig je liever niet àl de aandacht erop? Ga voor een eleganteklassieker met subtiele parel, of kies voor knopjes. 

 

 

Subtiele halsketting

Shine bright like a diamond, combineer een fijne hanger bij je bruidsjurk en schitter als nooit tevoren. Kies je voor grote oorbellen en een armbandje? Laat die halsketting dan beter achterwege, want less is more. Maar voor veel bruidjes, zorgt een mooie ketting net voor dat tikkeltje meer! Personaliseer en kies de tint die best bij je past. 

 

 

Elegante arm

Op zoek naar een passende armband? Een armband kan jouw trouwoutfit echt helemaal afmaken. Bij Babazou geven wij je graag persoonlijk advies in één van onze winkels. Het leuke is dat jij, na jouw bruiloft, de armband kan blijven dragen en genieten van een prachtig aandenken aan de mooiste dag van je leven. 

 

 

Elke bruid is anders...

Belangrijkste is om niet te overhaasten, neem je tijd bij het kiezen. Het klinkt cliché, maar het o zo belangrijk om je goed te voelen in je trouwoutfit, je moet direct het gevoel hebben dat je droom écht uitkomt. Daarom vindt Babazou persoonlijk stijladvies een must. Nog op zoek naar een matching bag? Ook hiervoor kan je bij ons terecht, op onze webshop doe je alvast wat inspiratie op. 

En jij, hoe ziet jouw bride outfit eruit?
Deel het met ons via sociale media of in een comment hieronder.

Liefs,

Babazou

#goodmoodaccessoires

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.