Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
22Feb2018
De nieuwe trendkleuren voor lente 2015

De nieuwe trendkleuren voor lente 2015

Hoewel we nog midden in de winter zitten, zijn de nieuwe modecollecties voor deze lente er alweer helemaal klaar voor om gedragen te worden. We zien weer diverse soorten trends terug komen. Verschillende soorten print, verschillende soorten stoffen, maar wij willen het hebben over de kleuren voor het komende seizoen. Wat vooral opvalt, is dat we veel donkere kleuren terug zien in de collecties. Denk dan niet meteen aan zwart, grijs en bruin, maar aan donkere tinten zoals blauw en donkerrood. We zetten het koelere seizoen dus nog even door in de lentekleding.

Klassiek blauw: strak & casual

Classic-BlueÉén van de kleuren die we veel terug gaan zien is klassiek blauw. Deze opvallende kleur is niet alleen fris, maar staat ook voor harmonie en rust. De kleur is goed te combineren in diverse kledingstukken. Neem bijvoorbeeld een vrolijke lentejurk of ga voor een dunne klassiek blauwe jas.

Strawberry Ice: speels & pittig

Strawberry-Ice_2Een andere kleur die we veel kunnen dragen is de donkere variant van roze: strawberry ice. Aan welke kleur moeten we dan denken? Een subtiele maar koele roze kleur. Toch blijven dit soort tinten altijd ietwat warm. Daarom zijn ze perfect voor het komende seizoen, maar vallen ze toch precies in de lijn van de trend. Ga bijvoorbeeld voor een shirt in deze kleur of kies voor nog opvallender en ga voor een jumpsuit in strawberry ice.

Mosterdkleur: gedurfd & trendy

Custard-geelEen delicieuze kleur geel, zo noemen we de kleur van mosterd ook wel eens. Deze koele variant op geel is de ideale kleur om te combineren in de lente. Je kunt het perfect combineren met de strawberry ice, maar je kunt er ook voor kiezen om je gedurfde outfit te laten leiden door deze kleur. Kies bijvoorbeeld voor een maxidress met allerlei kleuren, maar waarin de mosterdkleur er uitspringt.

Aquamarine: luchtig & avontuurlijk

Aqua-MarineOok aquamarine blauw gaan we helemaal terug zien dit seizoen. Deze prachtige koele kleur is ideaal te combineren met een andere hippe kleur voor de lente, namelijk gletsjer-grijs. Kies een luchtige jurk in deze bijzondere kleur.

Marsala: robuust & aards

marsala_2 Het kleur marsala is door Pantone uitgeroepen tot het trendkleur van 2015. Het is een robuust en aards wijnrood die met heel veel andere kleuren kan gecombineerd worden. Maak je outfit af met accenten in marsala. Succes verzekerd!

Lucite groen: rustgevend

Lucite-GreenLucite groen is een rustgevende groene tint met een minty gloed en lijkt bijna transparant. Mooi gecombineerd met Scuba blauw of heel subtiel met Strawberry ice.

Glacier Ice: onopvallend

Glacier-GreyGletsjer ijs is dominanter in mannencollecties aanwezig maar toch is het een onopvallend grijs, met een blauwe tint, die de andere trendkleuren juist krachtiger maakt.  Combineer deze kleur met gouden accessoires voor een sprankelend toets.

Roasted Almond: aangename warmte

Roasted-AlmondGeroosterde Amandel  biedt een aangename warmte en geeft een spontaal lente, zomer gevoel. Het is en zongebruinde kleur met een kleine roze ondertoont en kan dus mooi gecombineerd worden met het aardbeien ijs en marsala kleur.

Scuba Blue: ontspannend

Scuba-BlueScuba blauw doet denken aan een tropische oceaan en een gevoel van exotische ontspanning. Het is een verkwikkend turkoois met een lichte groene ondertint.  Dit koele, levendige kleur leent zich tot verrassende combinaties met Lucite groen en custard geel.

Tangerine: sappig en energiek

Tangerine Tangerine oranje is een kleur met een glimlach. Het is een sappige, energieke oranje tint met een zachte toets. Deze kleur is opvallend genoeg om op zichzelf te staan maar kan ook krachtig gecombineerd worden met alle andere 9 trendkleuren  van dit voorjaar.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.