Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
11Mar2013

De naakte waarheid: nude, cognac en oud roze als trendkleur.

De resortcollecties 2013 staan in het teken van poedertinten zoals nude (huidskleur), lichtgrijs, oud roze en beige. Deze kleuren springen er niet uit, maar zijn des te gedistingeerder in combinatie met bordeauxrood, olijfgroen en cognac. Dat de ontwerpers hun inspiratie vonden in de kleding uit de jaren 70, staat buiten kijf. Kijk maar eens naar de modekleuren van weleer. Menig vrouw weet dat poedertinten niet altijd even flatterend zijn in combinatie met de huid, niet iedereen komt weg met nude of beige. Hieronder enkele tipsom deze prachtige tinten op een juiste manier te combineren met mooie accessoires en welke tinten bij welke huidtypes passen.

De fair lady

de-fair-ladycognac-handtasTypes met een extreem lichte (porseleinen) huid of een lichte huid met sproetjes (ook wel herfsttypes genoemd) kunnen het beste kiezen voor nude met een contrasterend kleur zoals wit, cognac of zalm. De combinatie van zachte kleuren met 1 wat meer sprekende kleur geeft wat meer power aan de frêle tinten en zorgen ervoor dat je niet extreem bleek lijkt. Zorg ervoor dat – wanneer je voor een natuurlijke make-up gaat – zalmkleurige-halskettingje huid prachtig straalt en je een lichte glans en kleur aanbrengt op de wangen. Een fijne schakelketting bij een nude outfit is prachtig, maar ga ook eens voor een ketting met een wat robuustere uitstraling. Voordeel van nude tinten is dat je daarmee de aandacht legt op accessoires die een wat fellere kleur of apart design hebben. Een tas in een nude tint met een fel contrast is een echte eyecatcher aan je arm.

De zomerse beauty

de-zomerse-beautyoudroze-handtasBen jij het zomertype, met een lichte tot redelijk getinte huid en (over het algemeen) blonde haren? Dan is oud roze jouw tint! Vermijd de herfstachtige tinten van de fairlady. Nude, beige en lichtgrijs. Je kan het allemaal hebben. Als je dus voor oud roze gaat, combineer dit dan met nude of zilvergrijs, deze kleuren staan je echt prachtig. Ook een supercombinatie is nude met marineblauw of grijsblauw of hemelsblauw. Ga gerust voor een trenchcoat in beige en combineer deze eens met een hemelsblauwe tas en andere accessoires in deze kleuren. trenchcoat-in-beigehemelsblauwe-handtashemelsblauwe-halsketting

Perzikhuidje

perzikhuidjeappelgroene-handtasHeb je een licht perzik tot goudbruine huid, donkerblond of bruin haar (het zogenaamde lente type)? Dan ga je voor zandkleuren. De accessoires kies je in een fris kleuraccent zoals oranjerood, koraal, warmgeel, appelgroen of helder turkoois blauw. sjaaltje-koraalPrachtig staat een zandkleurig jurkje met enkele opvallende turkooizen accessoires zoals een sjaaltje en armbandje. Of kies voor accessoires in koraalrooden ga ook voor koraalkleurige lipstick. Mooi!

Felle tante

felle-tantegele-schoudertasHeb je een porseleinen teint, olijfkleur, of ben je juist zeer blank, is je haarkleur over het algemeen zwart of donkerbruin en zijn je ogen blauw, grijs, of donkerbruin dan ben jij het zogenaamde wintertype en staan harde primaire kleuren heel goed bij je. Qua nude tinten staat lichtzand als basis mooi mits je deze wel combineert met een accentkleur zoals helderrose, felrood of citroen geel. Vooral dit deze zomer bof je met al die tassen en sjaals in felle kleuren!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.