Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
14Oct2013

De max met een maxi jurk gecombineerd met mode-accesoires

max jurk

Deze zomer stond in het teken van de maxi-jurk, maar ook aankomende herfst en winter gaan we de lange gewaden nog veelvuldig zien. Werden tot drie jaar geleden de maxi jurken en rokken nog toegeschreven aan de Goths en geitenwollensokken, nu kan een echte fashionista niet meer zonder! De maxi jurk en rok kan op velerlei manieren gecombineerd worden en dat is ook 1 van de redenen waarom hij zo populair is geworden. De maxi jurk was eigenlijk al een hip fashion item in de jaren 60 en 70 en elk decennium kwam de maxi rok wel weer om het hoekje kijken, zo ook in de jaren 80. In de 90’s gingen de grunge girlsermee aan de haal. Daarna was de maxi jurk een tijdje uit het oog verloren, maar zeker niet uit het hart, want de hype rond de maxi jurk en rok begon dus weer zo rond 2011 en is nu meer dan ooit razendpopulair. De maxi jurk en rok staat menigeen, of je nu groot, klein, dik of dun bent, er zit altijd wel een model voor jou tussen.

Klein maar fijn

jurk-max

Ben je klein en tenger? Ga dan voor een maxi rok met wat volume. Een band aan de heup zorgt ervoor dat het niet te massief wordt. Kijk eens naar de maxi rokken met plissé. Let er wel op dat de rok niet de lang is en over de grond sleept, dat maakt je optisch juist kleiner. De zoom moet net op de voet of enkel vallen. Draag bij de rok een stoer bikerjasje en verschillende juwelenmet studs of schakels, dit zorgt voor een stoere tegenhanger t.o.v. het plissé. Ben je klein en heb je rondingen? Ga dan voor een strakke maxi dress of rok. Deze benadrukt je vormen en geeft je lengte. Kies eens een maxi jurk met empire taille, dit geeft je een supervrouwelijk aanzien en verbloemd evt. rolletjes.

Lang en leuk

lang-en-leuk
Ben je lang en slank, dan staan eigenlijk veel soorten maxi jurken en rokken je. Het enige waarvoor je moet uitkijken is dat je niet een olijfje effect krijgt als je niet veel rondingen hebt. Ga dan voor een volumineus exemplaar, zoals een gipsy style maxi rok. Ook wollen lange truijurken staan je supergoed. Probeer eens een exemplaar met kabels, lekker warm en leuk om te zien. Combineer de jurken of rokken met leuke sjaals, door je lengte kan je dit er makkelijk bij hebben. Een grote tas staat perfect bij deze nonchalante boho look. Ben je lang en stevig? Kijk dan juist uit met grove kabel truijurken, deze doen je dikker lijken dan je bent en accentueren elke bult. Een jersey rok met gerend effect en daarop een leuke blazer of jasje staat je supergoed, breng de aandacht naar je rondingen zoals heupen of buste en accentueer je (smallere) taille door gebruik van sieraden, sjaals en ceinturen.

Mooi medium

mooi-medium

Als je een gemiddelde lengte hebt en je hebt een normaal postuur, dan ben je een bofkont die ook met alle soorten maxi jurken en rokken wegkomt. Let er wel op dat je de juiste kleuren en patronen kiest, want ook al staan verschillende modellen je prima, een verkeerd patroon of model kan je er onflatteus laten uitzien. Dames met een gemiddelde lengte kunnen zich deze herfst en winter eens wagen aan de maxi jurk tot halverwege de kuit (eigenlijk een midi-jurk). Ga voor een leren of lak exemplaar en combineer met een angora trui voor een lieflijk effect. Stijl af met sieraden met parels en natuurstenen voor een herfstige natuurlijke look. Een clutch of mooie leren tas en een leuke zijden sjaal geeft het geheel een chique uitstraling.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.