Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
17Apr2018
Going Out Essentials

Going Out Essentials

Schitter met Phantasya

Waarom Phantasya? De juwelen van het Zwitserse merk Phantasya zijn tijdloos, elegant en van hoogstaande kwaliteit.
Hou jij van glitter & kristallen? Elk stuk van Phantasya is afgewerkt met Swarovski kristallen, maar van een uitzonderlijke kwaliteit. De steentjes zitten vast met Epoxy lijm, dit garandeert een uitzonderlijke kwaliteit. Epoxy lijm is namelijk heel wat steviger dan een gewone zetting!


Ps, wist je dat epoxy een industriële lijm is? Tijdloze kwaliteit verzekerd!

De collectie is er eentje om eindeloos mee te combineren. Phantasya biedt altijd setjes aan, zo kan jij elk accessoire combineren met een passend ander juweel uit de collectie. Meer nog, door de verschillende kleuren in de collectie, is er voor elk type vrouw een passend juweel. Niet zeker welk kleur jou het beste past? Kom lang bij Babazou, wij helpen jou graag verder!

Van eigen bodem: Silver Rose 

Wanneer je kiest voor dit Belgische merk, kan je met trots zeggen #ikkoopbelgisch! Silver Rose heeft een collectie die vrouwelijkheid benadrukt, de juwelen stralen luxe en verfijndheid uit.
Houd je van een moderne look? Of toch liever classy & chique? Silver Rose heeft voor elke smaak of stijl een perfect juweel. 


Mag het voor jou al dat tikkeltje meer zijn? Your party outfit krijgt een waar glamour gehalte, met de diamond collection. Meer fan van klassiek? Silver Rose heeft prachtige sieraden afgewerkt met pearls with a twist. Met de unieke juwelen van Silver Rose, kan je echt je eigen persoonlijkheid accentueren. 

Souvenirs de Pomme

Hello Sunshine! Met de oorbellen van Souvenirs de Pomme breng je altijd de zomer in huis. Maar, deze maand hebben wij iets extra in petto! Ladies, write this down... De laatste week van april, wordt een exclusieve flash collectie uitgebracht. In deze collectie vind je opnieuw unieke stuks, waarmee je definitely naar een feest kan. Hurry up, want deze collectie is limited Edition


'Statement jewellery
' flitst automatisch door je hoofd wanneer je aan Souvenirs de Pomme denkt, dit vormt dan ook duidelijk het DNAvan het merk. Naast de grote oorbellen, zitten er ook fijne juweeltjes in de collectie. Hierboven zie je een kleine greep uit de SS18 collectie. Het leuke aan Souvenirs de Pomme is dat je ze zowel kan dragen als juweel voor een avondfeest, of gewoon als dagelijks accessoire.    

Benieuwd naar de rest van de collectie? Klik dan: hier!

Talking about details...

Leuke accessoires voor een feest, dit betekent natuurlijk ook the perfect bag om al je essentials in op te bergen. Een casual outfit afmaken met een eye catcher? Of liever een basic tasje bij een outstanding outfit? Een kleine clutch of toch liever een heuptasje? Voor elk wat wils ;-). 


Wij zijn alvast benieuwd naar jullie feestplannen. 
But more important, naar jullie favoriete feestaccessoires!
Deel ze met ons in een opmerking hieronder of via sociale media.

 

Liefs,

Babazou

#goodmoodaccessoires

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.