Menu
0
Klantentevredenheid
Meer dan 20000 tevreden klanten
betrouwbaarheid
Gratis verzending bij bestelling boven €60
23Feb2018
De Cape, jouw warme vriend

De Cape, jouw warme vriend

Een cape geeft jouw outfit niet alleen een super elegante look, maar het houdt je tegelijk ook lekker warm. Wat wil je nog meer? De combinaties met een cape zijn eindeloos! Zo  kan je hem combineren met een casual pullover, skinny jeans en enkellaarsjes. Perfect voor die herfstdagen dat het niet koud genoeg is om een jas te dragen. Is het iets kouder? Draag hem dan gewoon over jouw jas of oversized als sjaal. Alles kan!

Maar de cape is, zoals ik al zei, heel veelzijdig. Zo kan je gaan voor een meer glamour look gaan met een elegante houd en tailleriem om alles perfect tot “’n plooi te laten komen. Een mooie broche is ook de perfecte finishing touch!

Naast casual kan je de cape natuurlijk ook op feestelijke gelegenheden dragen. Wat dacht je van een op en top vrouwelijke jurk gecombineerd met de perfecte Babazou accessoires? De cape draag je dan losjes over jouw schouders gedrapeerd of je kan ‘m op een leuke manier knopen. De keuze is aan jou!

Bij Babazou vind je een prachtige collectie sjaals en capes die niet alleen uniek zijn, maar ze zijn ook van topkwaliteit! Neem zeker een kijkje op onze online shop of spring  eens binnen voor persoonlijk stijladvies. Tot snel! 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.